Δάφνη Μανουσάκη: Δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μου οι πολίτες που με ψήφισαν

δάφνη-μανουσάκη-δύναμη-για-να-συνεχίσ-208963

ManoussakiD22Ευχαριστήριο για όσους την στήριξαν, «είτε με την ψήφο τους είτε με τη βοήθεια και συμπαράστασή τους είτε απλά με τον καλό τους λόγο» έδωσε στην δημοσιότητα η υποψήφια Βουλευτής με το Ποτάμι, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, κα Δάφνη Μανουσάκη.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια σύντομη αλλά ιδιαίτερα έντονη προεκλογική περίοδο, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν, είτε με την ψήφο τους είτε με τη βοήθεια και συμπαράστασή τους είτε απλά με τον καλό τους λόγο. Οι 2987 σταυροί που έλαβα ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω τη πορεία μου στην πολιτική ζωή του τόπου και θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Ευχαριστώ πολύ το Σταύρο Θεοδωράκη που έδωσε σε εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους συμπολίτες, την ευκαιρία να μπουν στο στίβο της πολιτικής.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά για να πάρει μορφή το Ποτάμι, τους συνυποψηφίους για τον καλό αγώνα, και τους πολλούς αφανείς ήρωες αυτής της προεκλογικής περιόδου.

Το τέλος της πρώτης εκλογικής μου αναμέτρησης με βρίσκει με περισσότερη γνώση, περισσότερους φίλους και την ελπίδα ότι μπορούμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο.

Το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο: εύχομαι η νέα κυβέρνηση να καταφέρει να στηρίξει τη χώρα και τους πολίτες της. Εύχομαι στους νέους βουλευτές να λειτουργήσουν με σύνεση και λογική, χωρίς αποκλεισμούς, με γνώμονα το καλό όλων.

Δάφνη Μανουσάκη»

Zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook