Χανιά | Γυρνάς γύρω – γύρω ψάχνοντας για πάρκινγκ; Η λύση είναι μία

χανιά-γυρνάς-γύρω-γύρω-ψάχνοντας-γι-388921

Χειμώνα – καλοκαίρι, το κυκλοφοριακό είναι ένα πρόβλημα που πονοκεφαλιάζει τους οδηγούς στα Χανιά. Ιδιαίτερα αν είσαι ευσυνείδητος πολίτης και όχι κάποιος γαϊδουρίστας που θα παρκάρεις όπου σε βολεύει χωρίς να υπολογίσεις τους συμπολίτες σου, τότε το παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης -ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής – προϋποθέτει πάρα πολλή υπομονή και… τύχη!

Εκτός αν πας στα σίγουρα: Στο Parking Apollon, στο κέντρο της πόλης, λύνεται το πρόβλημα γρήγορα και οικονομικά.parking_apollon1Με τις καλύτερες τιμές και με έκπτωση 20% σε τρίτεκνους – πολύτεκνους και ΑΜΕΑ, το Parking Apollon είναι η καλύτερη λύση που σε απαλλάσσει από το άγχος του πάρκινγκ.

Τα παιδιά του Parking Apollon, πάντα γρήγορα, εξυπηρετικά και… με το χαμόγελο στα χείλη, θα προσέξουν το αυτοκίνητό σου και θα σου το επιστρέψουν …. σε χρόνο dt!parking_apollon2Το Parking Apollon διαθέτει και πλυντήριο αυτοκινήτων, ενώ πολύ χρήσιμη είναι η δυνατότητα αφήνοντας το αυτοκίνητό σου, να πάρεις ένα ποδήλατο για να κάνεις τις δουλειές σου στο κέντρο  και να το επιστρέψεις μόλις τελειώσεις.

Κι αν θες με τις δουλειές στο κέντρο να συνδυάσεις ένα καφεδάκι στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος», το πάρκινγκ έως τρεις ώρες είναι δωρεάν!

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Γυρνάς γύρω – γύρω ψάχνοντας για πάρκινγκ; Η λύση είναι μία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook