Χανιά | Γκρέμισμα κτισμάτων στην Απτέρα | Βάζουν εμπόδια στην κατασκευή ποδηλατοδρόμου; | Photos

χανιά-γκρέμισμα-κτισμάτων-στην-απτέρ-148098

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο γκρέμισμα παραπηγμάτων στην περιοχή της Απτέρας στην Χρυσή Ακτή, τα οποία εδώ και χρόνια δεν χρησιμοποιούνται προχώρησαν το πρωί ιδιωτικά συνεργεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα συγκεκριμένα κτίσματα βρίσκονται κοντά στον αιγιαλό και το ερώτημα που μπαίνει αν οι συγκεκριμένες εργασίες γίνονται σε ιδιωτικό χώρο, αν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες για τις εν λόγο παρεμβάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φυσικά ποιοι είναι οι εκείνοι που θα πρέπει να προβούν στους σχετικούς ελέγχους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει πάντως να σημειωθεί πως το γκρέμισμα των κτισμάτων στην περιοχή γίνεται μόλις δύο μέρες μετά τις εκλογές στο δήμο Χανίων απ όπου προέκυψε η νέα δημοτική αρχή υπό τον κ. Βάμβουκα ο οποίος είχε εξαγγείλει τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου που θα διέσχιζε την συγκεκριμένη περιοχή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο το γκρέμισμα των κτισμάτων στην παραπάνω περιοχή να σχετίζεται με την δημιουργία του ποδηλατοδρόμου που κάποιοι ίσως να θέλουν να μην πραγματοποιηθεί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook