Χανιά | Γιορτή στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων

χανιά-γιορτή-στο-άλσος-των-αγίων-αποστ-247709

agioi_apostoloiΓιορτή στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων με μικρό φυσιολατρικό περίπατο 2.5 χλμ και πολλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαϊου και ώρα 11.00, από τον Σύλλογο Δρομέων Χανίων, o οποίος θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους «Σαμαρείτες» για την εθελοντική προσφορά τους σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Συγχρόνως, θα γίνει ενημέρωση για την βελτίωση ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας για την ασφάλεια όλων των αθλουμένων – περιπατητών – επισκεπτών και λουομένων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμα καθαρισμό του Άλσους από εθελοντές, επιδείξεις, παρουσιάσεις, αγώνα beach volley, μουσική και δρώμενα.

Διαδρομή: Κυκλική, στην περιοχή των λόφων των Αγίων Αποστόλων, μήκους περίπου 2,5 km, με μαγευτική θέα, με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο ποδοσφαίρου στους Αγίους Αποστόλους.

Διάρκεια: 1 ώρα
diadromiΜορφή αγώνα: Φυσιολατρική διαδρομή και χαλαρό περπάτημα. Ο σκοπός είναι κυρίως ψυχαγωγικός και ενημερωτικός . Δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση, δεν θα υπάρξουν απονομές μεταλλίων.

Δικαίωμα συμμετοχής: όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Παράβολο συμμετοχής: Προαιρετικά 2 ευρώ για όλους. Με τα έσοδα θα αγοραστεί εκπαιδευτικός εξοπλισμός για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών.
Υποστήριξη:. Θα υπάρχουν εθελοντές σε όλο το μήκος της διαδρομής και υγειονομική κάλυψη από τους Σαμαρείτες και θα προσφερθεί Καφές – Νερό και Χυμοί

Διοργανωτές: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών.

Συνδιοργανωτες: Δήμος Χανίων – ΑΟ Κύδων – Γ. Σ . Ελ.Βενιζέλος – ΑΠΣ Ανεμος – ΠΡΟ.Τ.Α – Ε Ε Τ Ε Μ – ΑΟ Ρακέτας Αγ.Αποστόλων – Α Σ .Μπιτς Βόλλευ – Σύλλογος ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – Κύτταρο Χαλέπας – Κότινος –Τάλως και ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook