Χανιά | Για τραμπούκικη συμπεριφορά καταγγέλλει αντιδήμαρχο του Πλατανιά το ΚΚΕ

χανιά-για-τραμπούκικη-συμπεριφορά-κα-727161

Ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για «προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και  χειροδικία» από Αντιδήμαρχο του δήμου Πλατανιά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ που παραβρίσκονταν σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης πως η «απαράδεκτη, τραμπουκική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου», σημειώθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018.

Η ανακοίνωση- καταγγελία:

« Αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες, είναι βαθιά νυχτωμένοι»

Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την απαράδεκτη, τραμπουκική συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018 .

Ο εν λόγο Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και  χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις  συνεδρίασης, απρόκλητα και  αναίτια  εναντίων στελεχών του ΚΚΕ που παρίσταντο  στην συνεδρίαση.

Φαίνεται, η δυσκολία να ενσωματώνουν  το λαό  στην  εφαρμοζόμενη κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπούκικες  συμπεριφορές για να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν την δράση και παρουσία  των αιρετών και των στελεχών του ΚΚΕ στην περιοχή.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιον συμπεριφορών,  καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιου Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους, λογικές και συμπεριφορές, καθώς και τους εν λόγω εκφραστές τους, τους  οποίους παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook