Χανιά | Για την οικογένεια της Αριάνας: Άμεση ανακούφιση από πολίτες και φορείς

χανιά-για-την-οικογένεια-της-αριάνας-124108

oikogenia arianasΆμεση, ανθρώπινη και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και των φορέων στην έκκληση για ιατρική και χρηματική βοήθεια που απηύθυναν ευαίσθητοι πολίτες για την Αριάνα και η οικογένειά της, μέσω του zarpa.gr και του SUPER FM.

Οι Γιατροί του Κόσμου είναι πλέον σε επαφή με την οικογένεια, στο πλευρό της καθηλωμένης στο αναπηρικό καροτσάκι, Μαρίας ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, φρόντισε για την άμεση εγγραφή τους στα μητρώα της υπηρεσίας και του κοινωνικού παντοπωλείου.

Αλλά και δεκάδες πολίτες, κάτοικοι Χανίων, Χανιώτες των Αθηνών αλλά και ομογενείς από Καναδά και Αυστραλία, ένιωσαν την ανάγκη να βοηθήσουν με τρόφιμα και χρήματα την οικογένεια, μόλις έμαθαν τη θλιβερή αλλά και αισιόδοξη ιστορία της (ΕΔΩ) αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, ότι στην εποχή μας, τα χρήματα μπορεί να λείπουν, όμως η ανθρωπιά περισσεύει.

Η Εκκλησία

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» θέλησε να απευθύνει η οικογένεια αλλά και η ακροάτρια του SUPER FM κα Αφροδίτη η οποία βοήθησε στη δημοσιοποίηση της ιστορίας και στην Ιερά Μητρόπολη Χανίων.

Οι υπεύθυνοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, στέλνοντας τρόφιμα στην οικογένεια και εγγράφοντάς την στο συσσίτιο.

Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα, αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια βοηθήθηκε πολλές φορές και από τη Μητρόπολη και από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Σπλάντζια, ο ιερέας του οποίου είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Η οικογένεια

Προφανώς και «μαγικές λύσεις» δεν υπάρχουν ούτε πρόβλημα τόσο σοβαρά όπως αυτά της Αριάνας και των πέντε παιδιών της λύνονται από τη μία στιγμή στην άλλη, χάρη σε ένα, δύο ή δέκα ρεπορτάζ.

Η οικογένεια θα εξακολουθήσει να δίνει τη δική της, καθημερινή μάχη επιβίωσης, όπως όλοι μας, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό.

Ωστόσο, η διάθεση για προσφορά και το «πέπλο» της αλληλεγγύης που «απλώθηκε» από πάνω τους, ανοίγει μια χαραμάδα ελπίδας, αρκετή για να φωτίσει τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook