Χανιά | Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια ο Αγιασμός στην 50άρα πισίνα | Photos

χανιά-για-πρώτη-φορά-μετά-από-7-χρόνια-ο-635497

Για πρώτη φορά μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πραγματοποίησε στην 50άρα πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των υδάτων, χωροστατούντος του Πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Λιονάκη και των εφημερίων από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Νέας Χώρας, πατήρ Αντώνιο Σαπουνάκη και πατήρ Γεώργιο Ντουντουλάκη.

Συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου το απόγευμα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, του Δημάρχου Χανίων, Αναστάσιου Βάμβουκα και του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, με δεκάδες παιδιά από τον Ναυτικό Ομιλο να δίνουν το παρών και να βουτάνε στην πισίνα για να πιάσουν το Σταυρό. Αυτοί που τα κατάφεραν ήταν δύο αθλητές από το τμήμα Κολύμβησης, ο Γιώργος Μουζουράκης και η Νικολέτα Κυριακοπούλου.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές και τους προπονητές μας, στα μέλη του Ναυτικού Ομίλου και σε όλο τον κόσμο», τόνισε στις δηλώσεις της η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χ ανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, η οποία στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αγιασμός έγινε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στη «μεγάλη» (50άρα) πισίνα του Κολυμβητηρίου. «Φέτος έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιούμε τον Αγιασμό στην 50άρα πισίνα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό γιατί η ποιότητα των προπονήσεων είναι διαφορετική και γενικότερα όλων των γεγονότων που διαδραματίζονται στο Κολυμβητήριο», τόνισε η κα Μυλωνάκη, λέγοντας στη συνέχεια ότι, «ελπίζουμε να έχουμε σύμμαχο τον καιρό και όποιον άλλο βρεθεί για να βοηθήσει ασφαλώς, γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την οικονομική στήριξη για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε ως το τέλος, να κρατήσουμε δηλαδή την πισίνα ανοικτή μέχρι το τέλος Μαρτίου που παρέρχεται η χειμερινή περίοδος».

Επίσης, όπως τόνισε η κα Μυλωνάκη, οι αγωνιστικοί στόχοι για όλα τα τμήματα του Ομίλου παραμένουν πρωταγωνιστικοί για το 2018: «Οι αγωνιστικοί μας στόχοι για το 2018 ξεκινώντας από την υδατοσφαίριση είναι για την ανδρική μας ομάδα να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ για τις μικρότερες ομάδες πιστεύω ότι σε κάποια τμήματα θα μπορούσαμε φέτος να είμαστε μέσα στα μετάλλια, ίσως να διεκδικήσουμε και κάτι πολύ καλύτερο. Για την κολύμβηση, εκτός από τον Παπαστάμο ο οποίος συμμετείχε πριν λίγες μέρες σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται επίσης σε ένα πολύ καλό δρόμο, η, δε, πρώτη ημερίδα που πήραμε μέρος έδειξε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Το ίδιο και για την τεχνική κολύμβηση, όπου έχουμε τα πρώτα δείγματα από τις ημερίδες. Ελπίζουμε το καλύτερο για τις ομάδες μας, την καλλιτεχνική κολύμβηση, το κανόε καγιάκ και την ιστιοπλοΐα και να μπορέσουν να βρεθούν το 2018 στην κορυφή σε πανελλήνιο επίπεδο», κατέληξε η κα Μυλωνάκη.

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, όπου η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη από το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook