Χανιά | Γιάννης Φακιδάρης : «Η παράταξη είναι ανοιχτή. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει»

χανιά-γιάννης-φακιδάρης-η-παράταξη-136581

fakidarisΑισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Χανίων εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον SUPER FM 89.6 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χανίων με το συνδυασμό του νυν και υποψηφίου δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Γιάννης Φακιδάρης, «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας».

Όπως είπε ο κ. Φακιδάρης «είμαστε πεπεισμένοι πως οι Χανιώτες θα τιμήσουν το δήμαρχο Χανίων για να ολοκληρώσει με την νέα πενταετία το έργο του.»

Ο κ. Φακιδάρης αναφερόμενος στις αποχωρήσεις από την παράταξη του κ. Σκουλάκη είπε πως «η παράταξη είναι ανοιχτή και όποιος δεν μπορεί να μείνει στη παράταξη καλά θα κάνει να πάει εκεί που επιθυμεί.»

Σε ότι αφορά την περίφημη υπόθεση των υδροπλάνων στα Χανιά ο κ. Φακιδάρης  τόνισε πως η κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα είναι απελπιστική. «Μια χώρα που αναζητά επενδύσεις με ένα νόμο αντιαναπτυξιακό δεν πρόκειται να πάει μπροστά.»

Σημείωσε τέλος πως «τα Χανιά έχουν πρόβλημα με την ανάπτυξη ενώ αυτή μπλοκάρεται είτε από το υπουργείο ανάπτυξης το υπουργείο ναυτιλίας που αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι νόμους και το τοπικό λιμενικό ταμείο που κάνεις αίτηση για κάτι τον Ιούνιο και παίρνεις απάντηση το Μάρτιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook