Χανιά | Γιάννης Μανιάτης | Λύση η κυβέρνηση κομμάτων με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό

χανιά-γιάννης-μανιάτης-λύση-η-κυβέρν-313598

Μια κυβέρνηση ευρύτερης εθνικής συνεννόησης που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό έχει ανάγκη χώρα για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα σύμφωνα με τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Μανιάτης που σήμερα βρίσκεται στα Χανιά και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλά στο ΕΒΕΧ είπε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα μπορούσε να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας μονό υπό την προϋπόθεση πως σε αυτήν θα συμμετείχαν και τα υπόλοιπα κόμματα με πρώτη την Νέα Δημοκρατία ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Τόνισε πως πλέον γίνονται ορατά τα προβλήματα της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας ως σημαντικότερο το προσφυγικό.

Ο κ. Μανιάτης είπε πως η κοινή κάθοδος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στις προηγούμενες εκλογές πήρε ένα θετικό μήνυμα από τους πολίτες επισημαίνοντας πως «εμείς όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι καθώς η Δημοκρατική Συμπαράταξη απευθύνεται σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 25% των ψηφοφόρων που πιστεύουν και ανήκουν στην σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά, στις δυνάμεις του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.»

Σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πως «αυτός ο χώρος καταθέτει τις προτάσεις του για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη  χώρα, το οποίο περιλαμβάνει την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων με την εποπτεία του κράτους, μέσω των οποίων θα απαντήσουμε στο ερώτημα της καταπολέμησης της ανεργίας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook