Χανιά | Γεύματα αγάπης της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ σε Μουρνιές και Σούδα | Photos

χανιά-γεύματα-αγάπης-της-κεππεδηχ-καμ-204403

gevma mournies 2Σε ζεστή ατμόσφαιρα, με εκλεκτά και πλούσια εδέσματα, μουσική και πολλές ευχές πραγματοποιήθηκαν και εφέτος τα καθιερωμένα γεύματα αγάπης τα οποία η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ προσφέρει στους ωφελουμένους των προγραμμάτων της, «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές γεύμα με την συμμετοχή των ωφελουμένων από τις περιοχές Νέας Κυδωνίας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου. Αντίστοιχα, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Χριστοφόρου (Σούδα) το γεύμα των ωφελουμένων του ΚΗΦΗ καθώς και των περιοχών Χανίων και Ακρωτηρίου. Συνολικά και στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχαν περίπου 450 ωφελούμενοι.

gevma mournies1Οι εφημέριοι των ενοριών ευλόγησαν και έκοψαν τις βασιλόπιτες . Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ Αμαλία Κωτσάκη και Νίκος Παινεσάκης αντίστοιχα. Εκ μέρους του Δήμου Χανίων παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Νεκτάριος Αλεξανδράκης ως αντικαταστάτης του Δημάρχου Tάσου Βάμβουκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω προσωπικού προβλήματος, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κεμεσίδης και Μιχάλης Κοτζαμιχάλης στις Μουρνιές και Σούδα αντίστοιχα όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Περάκης στη Σούδα.

gevma mournies 3

gevma mournies 4Οι νεαροί μουσικοί,  Βασίλης Καλλιοντζής, λαούτο, Νίκος Μπουρμπάκης, μαντολίνο και  Μιχάλης Κουκιανάκης, λύρα ανέλαβαν αφιλοκερδώς τη μουσική συμβάλλοντας στη δημιουργία χαράς και κεφιού.

gevma mournies1

souda1

souda2

souda3

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook