Χανιά | «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες»

χανιά-γεμίζουμε-τις-άδειες-σχολικές-167833

afisa sxolika eidoiΟ Εμπορικός σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Ν. Χανίων, υλοποιεί  για δεύτερη συνεχή χρονιά την δράση « Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες» και καλεί τους Χανιώτες να βοηθήσουν έμπρακτα τους μικρούς μαθητές του νομού για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Σε συνέντευξη που δόθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τάκη Ζερβουδάκη, την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Χανίων κα Σοφία Μαλανδράκη, και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ. Θανάση Σακελαρίδη, επισημάνθηκε μεταξύ άλλων η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αλλά και το μέγεθος του προβλήματος.

Σημειώθηκε χαρακτηριστικά πως ο αριθμός οικογενειών των μικρών μαθητών που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη είναι διαρκών αυξανόμενος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌπως είπαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία «τετράδια, μολύβια, γόμες, μαρκαδόροι σχολικές τσάντες, κηρομπογιές, κασετίνες, στυλό, μπλοκ ιχνογραφίας, φύλλα Α4 κ.λ.π. είναι μερικά από τα είδη που  μπορεί ο καθένας μας  να προσφέρει στα σημεία συγκέντρωσης των ειδών αυτών που είναι:

Σ/Μ  ΙΝΚΑ εντός του Δήμου Χανίων ( 18 καταστήματα)

Βιβλιοπωλεία: Βιβλιοεμπορική (Βολουδάκηδων 14), Διάγραμμα(Περίδου 10),  Δίαυλος( Μουρνιές), Επιλογές(Δημοκρατίας 10),  Κύβος ( Δημοκρατίας 20-22), Πετράκη(Χ»μιχάλη Γιάνναρη 68)  καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην πλατεία Αγοράς ( μέγαρο ΕΒΕΧ- 3ος όροφος ), από την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρες από 9.30 – 14.00.

Τηλ. επικοινωνίας 2821043028

Επισημαίνουμε τέλος, ότι κατά την διάρκεια της δράσης (8-22/9) μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως σημείο συλλογής , η να προσφέρει σχολικά είδη και οποιοδήποτε κατάστημα, επιχείρηση, φορέας η σύλλογος το επιθυμεί.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook