Χανιά | Βρήκαν κι άλλη φυτεία με χασίς στον Πλατανιά | Ψάχνουν τους… καλλιεργητές

χανιά-βρήκαν-κι-άλλη-φυτεία-με-χασίς-σ-565718
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 196  δενδρύλλια κάνναβης

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά  εκατόν ενενήντα έξι (196) δενδρύλλια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε φυτεία σε περιοχή του παραπάνω Δήμου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο, καλλιεργούντο επιμελώς εκατόν ενενήντα έξι (196) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook