Χανιά | «Βουνά» τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο 5ο Chania Film Festival | Photos

χανιά-βουνά-τα-τρόφιμα-που-συγκεντρ-608879

«Πλημμύρισε» αλληλεγγύη το Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Μπορεί τo 5o Chania Film Festival να ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, οι υποχρεώσεις όμως… συνεχίζονται.

Για 10 μέρες η καρδιά της πόλης χτυπούσε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν οι προβολές, οι παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και οι δράσεις για τους μαθητές στο –ομολογουμένως καλύτερο από ποτέ – Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Χανίων.

Και μόλις έσβησαν τα φώτα και άδειασαν οι αίθουσες, ήρθε η ώρα της καταμέτρησης. Ως γνωστόν, όλες οι προβολές ταινιών του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο για όλους, ωστόσο όποιος ήθελε πρόσφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά των Χανιωτών ήταν εντυπωσιακή καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 3.5 τόνοι τροφίμων. Το πρωί της Κυριακής, οι εθελοντές του Φεστιβάλ σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά: Ένα «βουνό» από τσάντες με τρόφιμα κατηγοριοποιήθηκε ανά είδος και είναι πια έτοιμο να δοθεί σε όσους το χρειάζονται.

Οι φωτογραφίες του zarpanews.gr είναι χαρακτηριστικές: Από ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα έως παξιμάδια, δημητριακά, μπισκότα σχημάτισαν μικρότερες στοίβες γεμίζοντας χαμόγελα και ικανοποίηση για την τόσο συγκινητική ανταπόκριση.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ένα τεράστιο μπράβο σε όσους προσέφεραν!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook