Χανιά | Βιωματικό σεμινάριο για ανέργους

χανιά-βιωματικό-σεμινάριο-για-ανέργο-81059

seminariodimouΔωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο επαγγελματικής συμβουλευτικής για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας και για ανέργους ηλικίας έως 30 ετών, διοργανώνει το διάστημα από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου, το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των νέων ανέργων και στην καλύτερη προετοιμασία αυτών για τις ευκαιρίες αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

«Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα – μέσα από ειδικά σχεδιασμένα βιωματικά εργαστήρια – να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού και τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής.

Επίσης, θα εξασκηθούν στην αποτελεσματική επικοινωνία, την ικανότητα συνεργασίας, τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες – ευκαιρίες που αυτές παρέχουν ενώ ειδική θεματική ενότητα θα αφορά στις δυνατότητες ανάπτυξης του ηλεκτρονικού επιχειρείν».

Αυτά τονίζει ο κ. Γ. Κουρής, διοικητικά υπεύθυνος του Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 6 ωρών συνολικά και θα υλοποιηθεί σε δύο τρίωρες ομαδικές συνεδρίες με εισηγητές τους: Άννα Τσίγκου, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (MSc) και Ηρακλή Μανδαλιανό, υποψήφιο διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται σε 16 άτομα και ότι για τη συμπλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (08.00 – 15.00) με το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821 3 41766. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook