Χανιά | «Βαριές» κουβέντες και σοβαρό επεισόδιο στην συνέντευξη τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

χανιά-βαριές-κουβέντες-και-σοβαρό-ε-738389

Το παράπονο του, για την επιλογή του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, να ζητήσει τη νομική συμβουλή δικηγόρου από την Λάρισα για το θέμα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννης Δασκαλάκης.

Την συνέντευξη τύπου όμως του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου σημάδεψε το σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του γνωστού δικηγόρου κ. Γιάννη Ντερμανάκη με τον συνάδελφο του και αντιπρόεδρο του θεάτρου κ. Δημήτρη Μιχελογιάννη.

Ο κ. Μιχελογιάννης θεώρησε πως με την συνέντευξη αυτή θίγεται όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου και αντέδρασε στην πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου, γεγονός που εξόργισε τον κ. Ντερμανάκη με αποτέλεσμα να προκληθεί λεκτικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Μάλιστα ο κ. Ντερμανάκης είπε πως θα ζητήσει την πειθαρχική δίωξη του κ. Μιχελογιάννη.

Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν με την παρέμβαση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δασκαλάκη που στην συνέντευξη τύπου είπε μεταξύ άλλων πως «ως σύλλογος και εκ του καταστατικού του, ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν στα Χανιά και κατά συνέπεια και για τα όσα λαμβάνουν χώρα και στο θέατρο», για το οποίο όπως σημείωσε «επιθυμούμε την στελέχωση του με τα κατάλληλα άτομα και την άρτια λειτουργία του.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επίμαχο ζήτημα με την επιλογή δικηγόρου από την Λάρισα, εκφράζοντας την πικρία του για την συγκεκριμένη απόφαση, επισημαίνοντας πως πάντα ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων και τα μέλη του, ήταν στην διάθεση των τοπικών φορέων παρέχοντας τις νομικές συμβουλές τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook