Χανιά | Βάρβαροι: Έβγαλαν την μιζέρια και την κακομοιριά τους διαλύοντας παιδική χαρά στα Κουνουπιδιανια | Photos

χανιά-βάρβαροι-έβγαλαν-την-μιζέρια-κα-453925

Απίστευτη βαρβαρότητα βανδάλων που έβγαλαν όλη την μιζέρια και την κακομοιριά τους στις εγκαταστάσεις της παιδικής χαρά που βρίσκεται στην περιοχή των Κουνουπιδιανών.

bandaismoi-kounoypidiana-6Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr οι καταστροφές είναι μεγάλες.

bandaismoi-kounoypidiana-2Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκων της περιοχής υπεύθυνοι αυτής της βαρβαρότητας άτομα ηλικίας 16-21 χρόνων ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι και το μοναδικό.

Τι λένε κάτοικοι της περιοχής:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεκριμένη ομάδα εφήβων 16-21 ετών προκαλεί φθορές σε διάφορα σημεία των Κουνουπιδιανών καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία και αναστατώνοντας τους περίοικους.

bandaismoi-kounoypidiana-3Πρόσφατα θύματα του ανεξήγητου μένους τους ήταν η δημόσια δανειστική εξωτερικού χώρου βιβλιοθήκη που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία των Κουνουπιδιανών και η παιδική χαρά που βρίσκεται επί της Καζαντζάκη δίπλα στο νηπιαγωγείο των Κουνουπιδιανών.

bandaismoi-kounoypidiana-1Πέραν των βανδαλισμών επί της δημόσιας περιουσίας οι οποίοι εκτυλίσσονται κάτω από την αδιαφορία των οικογενειών τους, η «συμμορία» αυτή προχωρά στο κλείσιμο των δρόμων χρησιμοποιώντας τους κάδους συλλογής απορριμμάτων, εμποδίζοντας τη διέλευση των περιοίκων.

Όλα αυτά συμβαίνουν έχοντας καταστήσει όλους εμάς απλούς θεατές των βανδαλισμών και έχουν δημιουργήσει παράλληλα ένα κλίμα φόβου και ανησυχίας, ενώ είναι χαρακτηριστική η αδυναμία παρέμβασης από την πλευρά της πολιτείας καθιστώντας την ανομία δικαίωμα.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Βάρβαροι: Έβγαλαν την μιζέρια και την κακομοιριά τους διαλύοντας παιδική χαρά στα Κουνουπιδιανια | Photos

  1. ΖΩΑ!!
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑ ΣΑΣ

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ!!

    ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΖΩΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook