Χανιά | Αυτό είναι το πεντάστερο στην Παλιά Πόλη που έγινε μέλος των Historic Hotels of Europe | Photos

χανιά-αυτό-είναι-το-πεντάστερο-στην-πα-533585

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στη λίστα των Historic Hotels of Europe, αποτελώντας το ένα από τα 11 νέα μέλη του.

Πρόκειται για το Serenissima Boutique Hotel στην Παλιά Πόλη, το οποίο είναι στην ουσία «τοποθετημένο» εντός ενός βενετσιάνικου αρχοντικού του 16ου αιώνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 7 μοντέρνα δωμάτια και βρίσκεται κοντά σε αξιοθέατα της πόλης, όπως το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και τη Συναγωγή Ετζ Χαγιίμ.

Στην ιστοσελίδα του συστήνεται ως εξής:

«Το Serenissima Boutique Hotel δεσμεύεται να προσφέρει σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας ένα γαλήνιο και πολυτελές περιβάλλον στην καρδιά της γοητευτικής παλιάς πόλης των Χανίων, σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Τοποθετημένο εντός ενός βενετσιάνικου αρχοντικού του 16ου αιώνα, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων είναι σχεδιασμένο σε μινιμαλιστικό στυλ, συνδυάζοντας κομψά τα γραφικά παραδοσιακά με τα μοντέρνα χαρακτηριστικά του».

Τα υπόλοιπα 10 νέα μέλη των Historic Hotels of Europe είναι: τρία στη Γερμανία, το Dornröschenschloss Sababurg – ένα κάστρο του 14ου αιώνα, το Hotel Schloss Hertefeld και το Hotel Schloss Rheinfels, το Cattaro στο Μαυροβούνιο, το Toftaholm Manor στη Σουηδία, τα The Tannery, Belleek Castle Ηotel και Hilton Park στην Ιρλανδία, το Hotel L’Unicorno στην Ιταλία και το Alte Goste House στο Τυρόλο.

Πλέον, το χαρτοφυλάκιο των Historic Hotels of Europe διαθέτει 400 ξενοδοχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook