Χανιά | Αυτόφωρο και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ για κακοποίηση σε ιδιοκτήτη σκύλων

χανιά-αυτόφωρο-και-πρόστιμο-χιλιάδων-681897
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη επτά σκύλων προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές της Κισσάμου στα Χανιά μετά από επώνυμη καταγγελία για άθλιες συνθήκες διαβίωσης δύο σκύλων και 5 κουταβιών σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας μαζί με το Α.Τ. Κισσάμου,  αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν τις εξαιρετικά άσχημες συνθήκες που διαβίωναν οι 7 σκύλοι, ενώ προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη τους,  βεβαιώνοντας του και όλα τα διοικητικά πρόστιμα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Για το θηλυκό σκυλάκι και τα μικρά  κουτάβια ελήφθη ειδική μέριμνα για την φροντίδα τους με την γραπτή συμφωνία του ιδιοκτήτη τους, ενώ ευχαριστίες εκ μέρους της Ομοσπονδίας αποδίδονται στον κ. Χατζή και τους λοιπούς αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου «για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης.»

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι στα αστυνομικά τμήματα του νομού Χανίων έχει οριστεί εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ειδικός αστυνομικός για την παρακολούθηση των περιστατικών κακοποίησης ζώων, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους στους αστυνομικούς έχει παρουσιαστεί αναλυτικά η νομοθεσία της χώρας μας που αφορά στα ζώα γενικά.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αυτόφωρο και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ για κακοποίηση σε ιδιοκτήτη σκύλων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook