Χανιά | Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το λουκέτο στην Παράγκα | Photos

χανιά-αυτή-είναι-όλη-η-αλήθεια-για-το-λ-514561

Επειδή από χθες πολλοί και διάφοροι, επιχειρούν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ του zarpanews.gr για το επικείμενο λουκέτο στο καφέ-μπαρ «Παράγκα» στην Ποτιέ και Καλλινίκου Σαρπάκη με φωτογραφίες και λοιπές δήθεν αποδείξεις ότι το μαγαζί λειτουργεί άρα το δημοσίευμα δεν ισχύει, ξεκαθαρίζουμε ότι:

Ουδέποτε αναφέραμε ότι το κατάστημα έχει ήδη κλείσει ή ότι θα έκλεινε χθες το βράδυ. Η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Χανίων (που είναι και το αρμόδιο όργανο) έλαβε απόφαση για οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος.anaklisi_paraga1anaklisi_paraga2

Αυτό γράφτηκε και αυτό ισχύει.

(ΕΔΩ η απόφαση που έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, επειδή εμείς κάνουμε πάντα ρεπορτάζ με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, όχι με καφενειακά τεχνάσματα και πεζοδρομιακές τακτικές).diaygeia_paraga1diaygeia_paraga2Αυτό σημαίνει ότι το κατάστημα θα σφραγιστεί άμεσα, αφού η απόφαση θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες αρχές που θα δώσουν την σχετική εντολή στην Αστυνομία. Άμεσα. Ουδέποτε γράψαμε ότι αυτό έχει ήδη γίνει, όπως κάποιοι θέλουν « να πείσουν τον κόσμο». Θα γίνει όμως γιατί η απόφαση αυτή είναι άμεσα εκτελεστή.

Από εκεί και πέρα, ο Νόμος δίνει μια σειρά από εργαλεία στους επιχειρηματίες να προσβάλουν ή να μπλοκάρουν αυτήν την απόφαση. Αυτό δεν έχει συμβεί στην περίπτωση της Παράγκας.

Το εάν θα συμβεί ή το εάν η Αποκεντρωμένη παραβλέψει τα αυθαίρετα και τις παρανομίες (βλέπε παραπάνω) και τους δικαιώσει στο μέλλον, κανείς δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει.

Ευχή όλων μας είναι εξάλλου η επιχείρηση να συμμορφωθεί με το Νόμο και τους κανονισμούς, να σταματήσει να παρανομεί και να καταπατά δημόσιο χώρο σε βάρος των πολιτών αλλά και των άλλων νόμιμων επιχειρηματιών και να λειτουργεί κανονικά προσφέροντας θέσεις εργασίας στην πόλη. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.sarpaki25mar3Για την ώρα, στο μαγαζί θα μπει λουκέτο, όπως αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή, εντός του επόμενου διαστήματος. Αυτό ισχύει και αυτό γράφουμε, τίποτε παραπάνω όμως και τίποτε λιγότερο.

Όσον αφορά τους επίδοξους υπερασπιστές της επιπολαιότητας τους, που χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς συκοφαντούν και προσπαθούν με λάσπη να δυσφημίσουν το Νο 1 μέσο μαζικής ενημέρωσης στην Δυτική Κρήτη τους ενημερώνουμε ότι:

Αν και είναι εμφανείς οι λόγοι που το κάνουν, και θα επανέλθουμε σύντομα, την επίσημη απολογία τους θα την δώσουν σύντομα στα αρμόδια θεσμικά όργανα της δικαιοσύνης σε πιο επίσημες αίθουσες και όχι στα πεζοδρόμια όπως αρέσκονται να το κάνουν, ούτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε η αποζημίωση που θα διεκδικήσουμε θα δοθεί εξολοκλήρου σε ιδρύματα της πόλης που τόσο την έχουν ανάγκη, και στα οποία εμείς με την ενεργή στάση μας εδώ και πολλά χρόνια είμαστε δίπλα. Αυτήν την φορά με την αφορμή που μας δίνεται προφανώς θα συμβάλουμε με σημαντική οικονομική ενίσχυση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook