Χανιά | Στο κυνήγι για Κρητικούς Αίγαγρους

χανιά-στο-κυνήγι-για-κρητικούς-αίγαγρ-75607

Περιπτώσεις λαθροθηρίας που όμως απετράπησαν χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια σύλληψη, από το προσωπικό της Δασικής Υπηρεσίας Χανίων, γνωστοποιεί με δηλώσεις της στο zarpa.gr η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Χανίων κυρία Πολύμνια Σκλαβάκη.

Όπως λέει η κυρία Σκλαβάκη , πιθανολογείται τα συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψη της Διεύθυνσης Δασών να αφορούσαν στο κυνήγι του Κρητικού Αίγαγρου.

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών, έκανε λόγο για τρεις περιπτώσεις λαθροθηρίας κατά το μήνα Αύγουστο στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού της Σαμαριάς.

Μάλιστα όπως είπε η κυρία Σκλαβάκη στο zarpa.gr η πιο πρόσφατη περίπτωση έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν το προσωπικό της υπηρεσίας εντόπισε ύποπτες κινήσεις ατόμων. Χάρη όμως στην άμεση κινητοποίηση των περιπολούντων, που πεζοί, εξαιτίας και του δύσβατου της περιοχής κινήθηκαν προς το σημείο των λαθροθήρων απετράπη οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη.

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών, πάντως επεσήμανε χαρακτηριστικά που το προσωπικό της υπηρεσίας θα συνεχίσει ε την ίδια ένταση και με τα όποια μέσα διαθέτει τις προσπάθειες του για την πάταξη της λαθροθηρίας στα Χανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook