Χανιά | Αρχοντάκης : «Ο Σκουλάκης χρειάζεται βοήθεια» | Ηχητικό

χανιά-αρχοντάκης-ο-σκουλάκης-χρειάζ-137778

arxontakis_skoulakis«Θέλω κάποτε να μπορέσουμε και να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για τα Χανιά. Να βρεθούν 10 άνθρωποι που θα έχουν τη δύναμη να δουλέψουν. Χωρίς να κοιτάνε τις καρέκλες, ή το προσωπικό τους όφελος.»

Δηλώσεις στον SUPER FM 89.6 του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας και της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου των Χανίων, κ. Γιώργου Αρχοντάκη, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε χθες από τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Μανόλη Σκουλάκη.

Ο κ. Αρχοντάκης είπε στον SUPER FM 89.6 πως τελικά διαπιστώνει ότι όλα θα τα πάρει το Ηράκλειο. «Το νοσοκομείο αν είχε καρούλια θα το είχαν μεταφέρει εκεί.», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τέλος την εκ νέου υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του κ. Σκουλάκη, ο κ. Αρχοντάκης τόνισε πως θα βοηθήσει πιο ενεργά τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων και απαντώντας στην ερώτηση αν ο σημερινός δήμαρχος χρειάζεται βοήθεια είπε: «νομίζω πως ναι. Όλοι έχουν ανάγκη βοήθειας. Όλοι»

Τέλος αναφερόμενος σε παλαιότερες διαφωνίες του είπε «πως όταν έβλεπα διάφορα στραβά τα έλεγα και δεν έκρυβα τα λόγια μου. Ήμουν ο μόνος που έλεγε κάποια πράγματα ενώ οι άλλοι που σήμερα διαφωνούν έκαναν τις κότες.»

zarpa.gr

 

3 thoughts on “Χανιά | Αρχοντάκης : «Ο Σκουλάκης χρειάζεται βοήθεια» | Ηχητικό

  1. Σας καιει που αξιοι και εντιμοι ανθρωποι πορευονται με τον κ. Σκουλακη.
    Καληνυχτα σας και ξυπνηστε σε 5 χρονια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook