Χανιά | Αρχηγική εμφάνιση Ροκάκη μέσα στο «σπίτι» του Μαργαρώνη | Photos + Video

χανιά-αρχηγική-εμφάνιση-ροκάκη-μέσα-σ-622554

Το όραμά του για ένα ανοικτό και σύγχρονο Επιμελητήριο παρουσίασε ενώπιον των μελών του συνδυασμού του ο επικεφαλής των «Ενωμένων Επιχειρηματιών», Αντώνης Ροκάκης, σε συγκέντρωση του συνδυασμού το βράδυ της Παρασκευής, στο ΕΒΕΧ.Κατά την άφιξή του ο κ. Ροκάκης σχολίασε πως η σημερινή ημέρα «δεν είναι για δηλώσεις» και προχώρησε στην αίθουσα του 4ου ορόφου που ήταν κατάμεστη από κόσμο και καταχειροκροτήθηκε από καθήμενους και όρθιους.

Στην «πρώτη γραμμή» των υποστηρικτών του, ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μπαίνοντας εξέφρασε στα ΜΜΕ την στήριξη προς τον φίλο του, όπως είπε, Αντώνη Ροκάκη.

Ο κ. Ροκάκης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε πολλές φορές στην «προηγούμενη» όπως την αποκαλούσε, διοίκηση, τονίζοντας πως δεν έχει διάθεση να απαξιώσει ή να εκμηδενίσει το έργο της, καθώς «έκανε ότι μπορούσε».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για αποκλεισμό εμπόρων και επιχειρηματιών από εκθέσεις και αποστολές, τονίζοντας πως εάν εκλεγεί, το Επιμελητήριο θα είναι ανοικτό σε όλους.

«Έχουμε ιδρώσει τη φανέλα»

Χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιρική ορολογία, ο πρόεδρος του ΑΟΧ -Κισσαμικού τόνισε πως ο συνδυασμός του αποτελείται από ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δεν περιμένουν «να πάρουν μια καρέκλα» μέσα από την εκλογή τους. «Εμείς την έχουμε ιδρώσει τη φανέλα» τόνισε, καταχειροκροτούμενος ξανά από το ακροατήριο.

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου θα διεξαχθούν την Δευτέρα 11, Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κτηρίου του ΕΒΕΧ, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στα Χανιά.

zarpanews.gr

 

 

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook