Χανιά | Απόψε η μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την Ραλλία Χρηστίδου

χανιά-απόψε-η-μεγάλη-συναυλία-με-τον-δ-262311

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσιβαρά – Αποκορώνου στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων-δραστηριοτήτων του «Καλοκαίρι 2015» διοργανώνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ στον αύλειο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου (ανοικτό γήπεδο μπάσκετ) μεγάλη συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση και την Ραλλία Χριστίδου.

Συμμετέχουν επίσης Παπαζαχαριάκης Ιωάννης (κιθάρα), Σινάνης Ιωάννης (Μπουζούκι), Τραπαλης Ιωάννης (Βιολί), Ντουτσουλης Δημητρης (Μπασο), Κάτσικας Γιώργος (Ντραμς), Μιχάλης Χρηστος (Κιθάρα), ηχοληψία Βακαλογλου Κωντσαντινου.

Είσοδος 12 € Προπώληση 10 €

Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των φίλων τους, ο Δημήτρης και η Ραλλία έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους…

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα, ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδιάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Σημεία Προπώλησης

Χανιά: ATTIOS TRAVEL- Χάληδων 85

Κρεοπωλείο Βαρδάκης Μανώλης Εντός Δημοτικής Αγοράς (εναντι S/M ΙΝΚΑ)

Καλυβες. Κομμωτηριο ΑΝΝΑνεωση, καταστημα «ΕΠΙΛΟΓΗ» ΖΙΛΙΜΠΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ

Βρυσσες. Βιβλιοπωλειο «ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ»

Αγιοι Παντες. 25ο χιλιομετρο της εθνικης οδου Χανιων-Ρεθυμνου (Τυροκομικα Γιαννουλης)

Τσιβαρας. Πολιτιστικο και Αθλητικό Κέντρο (απογευματινές ώρες 7-11 μμ)

Ρεθυμνο. Κιόσκι πλατείας 4 Μαρτύρων

basis_xristodouzarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook