Χανιά | Αποχώρησε ο Σκουλάκης στο debate των υποψηφίων Δημάρχων

χανιά-αποχώρησε-ο-σκουλάκης-στο-debate-των-143267

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό την αποχώρηση του κ. Σκουλάκη, σημαδεύτηκε το debate, των υποψηφίων δημάρχων στο ΕΒΕΧ, που διοργανώθηκε για να ακουστούν οι  θέσεις και οι  προτάσεις τους για θέματα  που αφορούν την τοπική οικονομική ανάπτυξη, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην ανοικτή συζήτηση, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, οι έξι υποψήφιοι με δίλεπτη αρχικά τοποθέτηση, ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τα παραπάνω ζητήματα, ενώ ακολούθησε η διαδικασία των ερωτήσεων, οι οποίες ήταν οργανωμένες σε τέσσερις θεματικές ενότητες και κοινές για όλους.

Για την κάλυψή τους, οι υποψήφιοι είχαν 2′ ενώ υπεύθυνος για την τήρηση των κανονισμών και τον συντονισμό της συζήτησης, ήταν ο  δημοσιογράφος Στάυρος Ζουλάκης, που εξήγησε ότι για την οικονομία του χρόνου και την καλή διαχείριση της κουβέντας, δεν θα ετίθοντο  ερωτήσεις από το κοινό.

Ωστόσο η γκρίνια ξεκίνησε πριν καν τεθεί η πρώτη ερώτηση και προήλθε από την πλευρά του κ. Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος δυσανασχέτησε με τον χρόνο των δύο λεπτών για την αρχική του τοποθέτηση. Ο νυν Δήμαρχος, ζήτησε επιπλέον χρόνο, κάτι που συνέβη και στις επόμενες απαντήσεις του.

Αυτό όμως δεν μπορούσε να συμβεί, αφού ο χρόνος ήταν ίσος για όλους. «Εγώ απολογούμαι για πράγματα που γίνανε» είπε ο κ. Σκουλάκης, ζητώντας περισσότερο χρόνο.

Πολύ σύντομα και μόλις μετά την δεύτερη ερώτηση, ανακοίνωσε ότι λόγω φορτωμένου προγράμματος έπρεπε να αποχωρήσει και ότι στο πάνελ θα τον αντικαθιστούσε ο αντιδήμαρχος κ. Ξυνίδης, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης θεματικής ενότητας.

Πράγματι, λίγο πριν τις 10, ο κ. Σκουλάκης αποχώρησε. Ωστόσο κανείς εκ των υπολοίπων πέντε δεν δέχτηκε να τον αντικαταστήσει ο κ. Ξυνίδης κι έτσι η συζήτηση συνεχίστηκε με τους πέντε υποψηφίους.

Το ρεπορτάζ με το περιεχόμενο της συζήτησης και τις τοποθετήσεις των υποψηφίων, αύριο στο zarpa.gr

zarpa.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | Αποχώρησε ο Σκουλάκης στο debate των υποψηφίων Δημάρχων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook