Χανιά | Απολογισμό δράσεων και πολιτικών έκανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ

χανιά-απολογισμό-δράσεων-και-πολιτικ-615727

Στο δρόμο προς την κάλπη του Επιμελητηρίου, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης προχώρησε σε απολογισμό δράσεων και πολιτικών κατά την περίοδο 2012-2017.

Ο κ. Μαργαρώνης είπε ότι το ΕΒΕΧ πλέον κατατάσσεται στα 5 πιο δραστήρια Επιμελητήρια της χώρας, κάνοντας αναφορά και στο σχόλιο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, «μακάρι να υπήρχαν και άλλα τέτοια Επιμελητήρια όπως των Χανίων», ενώ κατηγόρησε τους συνυποψηφίους του ότι δεν συμμετείχαν ούτε σε ένα από τα 3 αναπτυξιακά συνέδρια.

Απάντηση στις κατηγορίες Ροκάκη

Στις κατηγορίες περί αναξιοπιστίας του Επιμελητηρίου και συντεχνιακά συμφέροντα που καταλόγησε ο κ. Ροκάκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ απάντησε ότι «Το Επιμελητήριο είναι πλέον ανοικτό, άνοιξε η πόρτα του Προέδρου» και πραγματοποιούνται περισσότερες δράσεις στους χώρους του σε σχέση με παλαιότερα.

Όσων αφορά σε τυχόν λάθη και παραλείψεις, ο κ. Μαργαρώνης είπε ότι δεν είναι δυνατό να μην κάνεις λάθη, λόγω και της οικονομικής αβεβαιότητας και άγνοιας εφαρμοσιμότητας του προϋπολογισμού του ΕΒΕΧ το 2015, παρολαυτά τόνισε ότι δεν έγιναν παραλείψεις, καταφέρνοντας να κάνει γενναία οικονομία και εξοικονόμηση πόρων, με αποτέλεσμα να υπάρξει αποθεματικό στο ταμείο παρά τις μειώσεις.

Ξεκαθάρισε βέβαια, ότι αν δεν υπάρξει η σχετική αυτοδυναμία μετά τις εκλογές, θα συνεργαστεί με τους υπόλοιπους επικεφαλής «για το καλό του Χανιώτικου λαού».

«Ντιμπέιτ» με τους υποψήφιους για τις επικείμενες εκλογές

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Μαργαρώνης κάλεσε τους συνυποψηφίους του σε κοινή συνέντευξη τύπου στα μέσα της πόλης, ένα είδος «ντιμπέιτ» όπως είπε, δίνοντας τη δυνατότητα να γίνουν κοινές ερωτήσεις και στους 3 υποψηφίους για της εκλογές του Επιμελητηρίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook