Χανιά | Αποκλεισμός σοκ για τον Πλατανιά στο κύπελλο

χανιά-αποκλεισμός-σοκ-για-τον-πλατανι-740681

Αποκλεισμός σοκ για τον Πλατανιά στο κύπελλο, καθώς η Χανιώτικη ομάδα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν γνώρισε την ήττα από τον Αρη Αβάτου με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ και ήταν δραματικό στην εξέλιξή του με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 τόσο στα 90 λεπτά, όσο και στην παράταση. Αν και ο Πλατανιάς… μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ήταν πίσω στο σκορ, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» την πρόκριση, πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση και στα πέναλτι, με το τελικό αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές να τον αδικεί.

Ο Αρης Αβάτου προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Δόντσου. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σαρηγιαννίδη από τον Τσαμούρη.

Ο Πλατανιάς αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε για πρώτη φορά στο 52ο λεπτό, , με την κεφαλιά του Πουρζιτίδη να περνά ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αμουτζάκη.

Η ισοφάριση για τον Πλατανιά ήρθε στο 58ο λεπτό με ωραία κεφαλιά – ψαράκι του Παπανικολάου.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όταν κεφαλιά του Μιγκέλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Ποζατζίδης Στ. σούταρε από καλή θέση μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του Αρη απέκρουσε με υπερένταση.

Στο ξεκίνημα της παράτασης ο Πλατανιάς απείλησε ξανά με τον Παπανικολάου, όμως στη συνέχεια η κούραση επηρέασε την απόδοση την Χανιώτικη ομάδα με αποτέλεσμα ο Αρης Αβάτου που είχε κλειστεί στην άμυνά το να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση.

Τα πέναλτι

Μποσέτι 0-1, Σιχλοιμίρης 1-1, Ποζατζίδης Στ. 1-2, Σαρηγιαννίδης άουτ, Τσαμούρης απόκρουση, Λαζαρίδης 2-2, Κωστίκος 2-3, Κουτσούμπας 3-3, Μιγκέλ 3-4, Δόντσος 4-4, Κόρστμαν άουτ, Βαφειάδης 5-4.

Η ταυτότητα του αγώνα

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης – Τσακίρης (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: 21’ Κοτόπουλος, 40’ Μπουντακίδης, 108’ Λαζαρίδης, 111’ Σαρηγιαννίδης, 119’ Αμουτζάκης – 7’ Νίλι, 25’ Μιγκέλ, 36’ Τσαμούρης, 111’ Παπουτσογιαννόπουλος.

Αρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρρηγιαννίδης, Δόντσος (69′ λ.τρ. Ψεμματάς), Κοτόπουλος (102′ Βαφειάδης), Γκέκας (77′ Σιχλοιμίρης), Μελισσόπουλος Μ.

Πλατανιάς (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Κόρτστμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης (60′ Κωστίκος), Μποσέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46′ Ποζατζίδης Στ.), Ουές (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (118′ Σμυρλάκης), Παπανικολάου, Μιγκέλ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook