Ξεκίνησαν τα έργα στην Ακρωτηρίου | Δείτε πώς θα κινούνται τα οχήματα | Photos

ξεκίνησαν-τα-έργα-στην-ακρωτηρίου-δεί-589561

Σε βελτιώσεις του οδικού του δικτύου προχωρεί ο δήμος Χανίων με σειρά από παρεμβάσεις.

Μια τέτοια παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών σε τμήμα της οδού Ακρωτηρίου.Συγκεκριμένα και όπως επισημάνθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ κ. Αντώνη Σχετάκη, τμήμα του δρόμου το οποίο είχε καταστεί επικίνδυνο, ανακατασκευάζεται από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.
Η παρέμβαση αφορά περίπου μισό χιλιόμετρο στην άνοδο προς το Ακρωτήρι και 150 μέτρα περίπου στην κάθοδο.
Από την πλευρά του ο κ. Σχετάκης είπε πως οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο εργολαβίας της ΔΕΥΑΧ σε διάφορα σημεία όπου έχουν γίνει τομές από την επιχείρηση, ενώ ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν και το 2018.Σε ότι αφορά την όχληση από το συγκεκριμένο έργο όπως ειπώθηκε τόσο από τον κ. Βάμβουκα, όσο και από τον κ. Σχετάκη, οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά και θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του ανωτέρου έργου, θα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Για την αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα στο ρεύμα ανόδου όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 23/9/2017 και Κυριακή 24/9/2017 από 07:00 έως 19:00 θα ισχύουν:

1. Απαγόρευση Κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στο ρεύμα ανόδου της οδού Ακρωτηρίου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Ριζηνίας.

2. Εκτροπή κυκλοφορίας (τροχοφόρων οχημάτων) του ρεύματος ανόδου προς Ακρωτήρι μέσω των οδών Δαγκλή (Πλατεία Κατσαμπά), Χαλέπας και Προφήτου Ηλία.

3. Μονοδρόμηση της ανώνυμης οδού και της οδού Επ. Βιρβιδάκη με κατεύθυνση εισόδου μόνο την οδό Ακρωτηρίου.

4. Τα οχήματα που διέρχονται από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως με πορεία το Ακρωτήρι, θα εκτρέπονται μέσω των Οδών Κοζάκου, Ρωμανού και Προφήτη Ηλία.

Β) Για την αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα στο ρεύμα καθόδου όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25/9/2017 και την Τρίτη 26/9/2017, θα ισχύει η στένωση της λωρίδας από την οδό Μαρκαντωνάκη έως το ύψος του πρατηρίου καυσίμων Shell.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα των ανωτέρω ημερομηνιών, η κυκλοφορία θα συνεχιστεί κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται υπό την σήμανση της συνημμένης μελέτης, όπως εγκρίθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση – Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook