Χανιά | Αποζημίωση από αεροπορική εταιρεία σε επιβάτες για την καθυστέρηση της πτήσης

χανιά-αποζημίωση-από-αεροπορική-εται-238260

aerodromioΗ πολύωρη καθυστέρηση πτήσης από την Κρήτη ανάγκασε αεροπορική εταιρεία του εξωτερικού να καταβάλει αποζημίωση στους επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες του Candianews. Πρόκειται για την αεροπορική εταιρεία Small Planet Airlines, που έχει την έδρα της στη Βαρσοβία της Πολωνίας και η οποία πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερς στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.

Στις 23 Ιουλίου 2013 η εταιρεία είχε δρομολόγιο από τα Χανιά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Όμως η πτήση καθυστέρησε 6 ολόκληρες ώρες, με ευθύνη της εταιρείας. Επτά από τους επιβάτες προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος της Small Planet Airlines, για παραβίαση των κοινοτικών κανονισμών σε σχέση με τη διαδικασία των πτήσεων. Η εταιρεία βρέθηκε κατηγορούμενη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προς την οποία έγινε η καταγγελία, αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς.

Τελικά, μετά από σχεδόν 2 χρόνια, η Small Planet Airlines αναγκάστηκε να δώσει αποζημίωση στους επιβάτες, καθώς κινδύνευε η ίδια να έχει μεγαλύτερες συνέπειες. Μάλιστα, με σημερινή απόφασή του, ο αερολιμενάρχης Χανίων, Στέλιος Καστρινάκης, απάλλαξε την εταιρεία από τις επιπτώσεις που θα είχε.

Πηγή : candianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook