Χανιά | Απευθείας πτήση από και προς Ζυρίχη κάθε Τετάρτη!

χανιά-απευθείας-πτήση-από-και-προς-ζυρ-627558

Η Edelweiss, συνδέει απευθείας τα Χανιά με την Ζυρίχη.

Η Ελβετική αεροπορική εταιρεία Edelweiss (θυγατρική της Swiss International Air Lines) επεκτείνεται στην Ελληνική αγορά προσθέτοντας στο δίκτυό της τα Χανιά.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου, με μια πτήση την εβδομάδα. Η πτήση θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στις 16:00 με άφιξη στο αεροδρόμιο των Χανίων 19:55, η επιστροφή θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στις 20:45 από Χανιά με άφιξη στην Ζυρίχη 22:45.

Μέσω της νέας εβδομαδιαίας σύνδεσης αυτής, η Edelweiss θα συνδέσει έναν ακόμη Ελληνικό προορισμό, προσφέροντας σημαντικά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ενώ παράλληλα οι κάτοικοι της ανατολικής Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μετ’επιστροφής σε οποιονδήποτε προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο των Edelweiss και Swiss International Air Lines.

Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A320.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας www.swiss.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Swiss (Ελλάδα ☎ 2106175320) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Edelweiss είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.flyedelweiss.com

Πηγή: greekairnews.gr

One thought on “Χανιά | Απευθείας πτήση από και προς Ζυρίχη κάθε Τετάρτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook