Χανιά | Απίστευτος καυγάς στα ΚΤΕΛ: Οδηγός τραμπούκισε φοιτήτριες

χανιά-απίστευτος-καυγάς-στα-κτελ-οδηγ-521358

Η μεταφορά δύο σκύλων με το υπεραστικό ΚΤΕΛ ήταν η αφορμή πρωτοφανούς επεισοδίου μεταξύ του οδηγού και δύο 20χρονων κοριτσιών, χθες το μεσημέρι στα Χανιά. Οι κοπέλες επρόκειτο να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 4 από Χανιά προς Παλαιόχωρα, με τα δύο σκυλιά τους, στα ειδικά κουτιά.

Μάλιστα, επειδή υπάρχει περιορισμός δύο ζώων ανά δρομολόγιο, είχαν τηλεφωνήσει στα ΚΤΕΛ από την προηγούμενη ημέρα, για να κρατήσουν τις δύο θέσεις. Φτάνοντας όμως εκεί και κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο, ο οδηγός ξεκίνησε να τους προβάλει διάφορα εμπόδια που είχαν να κάνουν με τις προδιαγραφές των ειδικών κουτιών και τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες, αφορούσαν αποκλειστικά τις μεταφορές με αεροπλάνο και όχι με άλλο μέσο.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη λογομαχία, με τον οδηγό να δέχεται τελικά μόνο το ένα σκυλί, εξοργίζοντας την δεύτερη κοπέλα που του εξηγούσε αφενός ότι είχε ταξιδέψει δεκάδες φορές με το συγκεκριμένο κουτί, αφετέρου ότι θα έχανε το πλοίο για Γαύδο, για το οποίο ήδη είχαν εκδώσει τα εισιτήρια. Μάλιστα τον παρέπεμπε σε σχετικές εγκυκλίους που είναι δεσμευτικές για όλους τους οδηγούς των ΚΤΕΛ.

Εκείνος, σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι κοπέλες στο zarpanews.gr εξαγριωμένος άρπαξε το κουτί με τον άλλο σκύλο -αυτόν που θα επιβιβαζόταν στο λεωφορείο- και το έβαλε μπροστά, στα σκαλιά της εισόδου, διατάζοντας την συνοδό του να πάει να καθίσει πίσω. «Του εξήγησα ότι το σκυλί πρέπει να ταξιδεύει δίπλα με τον συνοδό και του ζήτησα να βρει και για μένα μία θέση μπροστά» μας λέει, η Ν. Και μου λέει «θα κάνω ό,τι γουστάρω. Κι εσύ θα πας να κάτσεις πίσω-πίσω».

Η ένταση συνεχίστηκε, κόσμος άρχισε να μαζεύεται τριγύρω, ενώ η δεύτερη κοπέλα πλέον τσακωνόταν με τον οδηγό, ο οποίος σε κάποια φάση την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και άρχισε να ουρλιάζει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες.

Τελικά εκείνες τρομαγμένες κατέβασαν άρον – άρον τον σκύλο και τις αποσκευές τους και το λεωφορείο αναχώρησε για την Παλαιόχωρα χωρίς αυτές.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην διοίκηση του ΚΤΕΛ, στην φιλοζωική και στην Αστυνομία, ενώ οι κοπέλες προσανατολίζονται στο να υποβάλλουν μήνυση κατά του συγκεκριμένου οδηγού.

zarpanews.gr

27 thoughts on “Χανιά | Απίστευτος καυγάς στα ΚΤΕΛ: Οδηγός τραμπούκισε φοιτήτριες

  1. Όλα αυτά τα κάνουν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ γιατί δεν αντιμετώπισαν ποτέ το φάσμα της ανεργίας και είναι κράτος εν κράτει.

  2. Ιδιοκτητες ειναι…Ποιος τους ελεγχει;;;;Μονοπωλειο το κτελ στα Χανια,αυτοι και το μαχαιρι ,αυτοι και το καρπουζι…Αχ!!!Ελευθερος ανταγωνισμος που σας χρειαζετε!!!!!Σιγα μη σου κατουρήσουνε το οχημα ,καναγια!!!

  3. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ¨ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ¨΄
    ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!

  4. Εγώ μια φορά ήθελα να βάλω την κατσίκα μου και δεν με άφησαν. Τον πείραζαν λέει οι βερβελίθρες. Κάτω η ασυδοσία των ΚΤΕΛ.

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ . ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ( ΤΟ ΚΤΕΛ ; Η΄ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ) . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ

  6. Τη Μεγαλη Παρασκευη λεω να παω για πουλημα στις Βουκολιες στο παζαρι τη γουρουνα με τα οκτω γουρουνακια με το λεωφορειο του ΚΤΕΛ ..λετε να μην μας παρουν ?

  7. Μπορεί ο εν λόγω οδηγός να μην διαθέτει χαρακτήρα ικανό να διαχειριστεί με σοβαρότητα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εργασία του. Αυτό, εντούτοις, δεν σημαίνει ότι η μεταφορά ζώων από τα μέσα της δημόσιας συγκοινωνίας δεν είναι πρόβλημα από μόνο του. Ο δε νομοθέτης του τελευταίου νόμου που την ενέκρινε, δείχνει, το λιγότερο, ότι πρόκειται περί ανθρώπου που δεν την χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του, και εντελώς ασόβαρος, όταν, εξ όσων ρώτησα και έμαθα, δεν ρωτήθηκαν οι εκπρόσωποι της ιατρικής επιστήμης πριν ο νόμος αυτός φτάσει στη Βουλή προς ψήφιση! μιας και ο τρόπος που ψηφίζουν οι βουλευτές είναι κομματο κεντρικός. Ότι πει το κόμμα, κι ας πάει και το παλιάμπελο που λέγεται Κοινωνία Ανθρώπων και όχι… ζωω (ν) κοινωνία!
    Και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα να αμφισβητήσει την ζωοφιλία μου, διότι διατηρώ ζώα στο σπίτι μου, αλλά στην αυλή μου, κάνοντας τα βόλτα υπό τον έλεγχό μου ή μετακινώντας τα με ιδιωτικό τρόπο και όχι με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ όταν γεράσουν δεν τα στέλνω στα αδέσποτα αλλά τα περιποιούμαι έως και το τέλος τους.
    Καλό, λοιπόν, θα είναι, αντί μηνύσεων προς τον οδηγό, να απαιτήσουν και οι εν λόγω φοιτήτριες αλλαγή της νομοθεσίας στην κατεύθυνση διάθεσης στους αποθηκευτικούς χώρους των λεωφορείων και θέσεις για σκυλιά-γάτες και όποια άλλα ζώα θεωρούν ορθό να μετακινούνται με τις δημόσιες συγκοινωνίες και να μην τα θέλουν δίπλα τους στα λεωφοριο καθίσματα μιας και δεν είναι μόνες στα ταξίδια με τα ζώα τους, αλλά, συν ταξιδεύουν, κι οφείλουν να σέβονται τους συν ταξιδιώτες τους που μπορεί να μην τους επιτρέπει η υγεία τους αυτού του τύπου την συν ταξίδευση !

    1. τι μας λες! Οι γεροι και ολοι οι απλυτοι που μπαινουν δεν σε πειραζουν ε? Μπαινεις στα περισσοτερα λεωφορεια και βρωμοκοπαει! Τα κατοικιδια , ειναι τις περισσοτερες φορες πιο καθαρα απο πολλους «ανθρωπους». Καταλαβες ή δεν σε συμφέρει?

    2. Μένω στο Βέλγιο εδώ και 30 χρόνια, Η μεταφορά των ζώων επιτρέπεται σε όλα τα μέσα μεταφοράς, λεωφορεία, τραμ, μετρό, τρένα. Μάλιστα στα μετρό , στα τραμ, λεωφορεία τα σκυλιά μπορεί να είναι και ελεύθερα, όχι μέσα σε τσάντες-κούτες, αλλά φυσικά επιβάλλεται να τα κρατάνε πάντα από το λουρί τους. Και εννοείται ότι είναι στο χώρο των επιβατών και όχι αποσκευών.

  8. Δυστυχώς τα στελέχη του ΚΤΕΛ μηδέ της διοίκησης εξαιρουμένης,αφού δεν καταπολεμά τέτοια φαινόμενα,πάσχουν από έλειψη σεβασμού και σωστής συμπεριφοράς.Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται παρόμοια περιστατικά.Κρίμα για τα Χανιά.

  9. αισχος. τα κατοικιδια μπορουν να μπαινουν υπο προυποθεσεις, σε ολα τα μεταφορικα μεσα. Κατι τετοια «ζωα» προσβαλλουν το νησι. Κατι τετοιοι κομπλεξικοι , ενισχυουν την γνωμη που εχουν οι περισσοτεροι για τους Κρητικους. Καντε του μηνυση του κομπλεξικου , πανιβλακα καραβλαχου!

  10. Κατ’ αρχάς άστοχο το αστείο με τα κατσικάκια και τα γουρουνάκια μια και δεν θεωρούνται ζώα συνοδοί αλλά ζώα τραπεζώματος. Όσο όμως θεωρούμε τα σκυλάκια μόνο για να φυλάνε μάντρες δεμένα με αλυσίδες και για τις μαδάρες, τέτοια αστεία θα λέμε.
    Δε θα σχολιάσω τόσο την άρνηση για τη μεταφορά των ζώων. Η συμπεριφορά του οδηγού μου κάνει τραγική εντύπωση. Ζούμε σε ένα τόπο με παράδοση στη φιλοξενία, το φιλότιμο και τον ανδρισμό. Πόσο ανδρισμό δείχνει το να φωνάζεις σε δύο κοπέλες στη κρίση του καθένα. Πριν μερικές μέρες παρόμοιο περιστατικό με φωνές και σπρωξίματα σε παιδιά μαθητές. Αν πιστεύουμε ότι είναι μαγκιά να επιβάλλουμε την όποια άποψη μας με τις φωνές τότε μικραίνουμε το πολιτισμό μας και φανερώνουμε την γύμνια μας ως χαρακτήρες.

  11. Δυστυχώς τα λεωφορεία δεν έχουν χώρο στο εσωτερικό τους για τοποθέτηση κλούβιων .. Στο διάδρομο είναι άκρως επικίνδυνο σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ελιγμόυ η σύγκρουσης.. Για το ζώο αλλά και τους επιβάτες. Στα καθίσματα δεν μπορεί να δεθεί το κλουβί και επίσης εγκυμονεί κίνδυνους όπως οι παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θα ήθελα να το βάλω στον χώρο αποσκευών.. (έχω 2 σκυλιά και δικό μου λεωφορείο) .. Είναι σίγουρα ασφαλέστερο για όλους όμως. Δεν είναι για πολλές ώρες σίγουρα γιατί θα τρελαθεί το ζώο .. Εγώ προσωπικά δεν έχω πει σε επιβάτη να το βάλει κάτω η να μην το πάρω. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ίσως αν μου τύχαινε ένα κλουβί λερωμένο η το ζωο να μύριζε άσχημα (έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη) να είχα θέμα.. Όχι για εμένα και το λεωφορείο αλλά για τους επιβάτες που θα το υποστούν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα για τους παραπάνω λόγους.. Όσοι έχουμε ζώα τα αντιμετωπίζουμε (ως οφείλουμε) σαν οικογένεια μας….
    Μην κρίνετε τον συνάδελφο για την (λάθος) συμπεριφορά του από αυτά που διαβάζετε.. Ίσως οι παραπάνω λόγοι να τον οδήγησαν σε αυτήν…

    1. ‘Εχοντας υποστεί -χωρίς λόγο- πολλές παρόμοιες συμπεριφορές, τίποτα δεν δικαιολογεί μια τέτοια αντιμετώπιση, και δη σε κοπελίτσες 20 χρονών, όχι σε κανέναν μαντράχαλο των κυβικών τους. Εν πάση περιπτώσει, στα άπειρα ταξίδια που έχω κάνει με το κτελ, χωράω το κλουβάκι στο πόδια μου μπροστά στα κάθισμα και δεν ενοχλείτε ποτέ κανείς.
      Επομένως, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος, όταν το σκυλί (ή το γατί), είναι υγιές μαζί με τα χαρτιά του και πάνω από όλα μέσα στο κλουβάκι του.
      Όπως προανέφερε κάποιος άλλος στα σχόλια, ορισμένοι άνθρωποι είναι χειρότεροι από τα πλασματάκια που έχουμε εμείς μαζί μας, αλλά δεν ενοχλείται κανείς από αυτούς.
      Γενικώς, συμπεραίνω, όπου τους παίρνει να βγάλουν τον τσαμπουκά τους…

  12. Οι οδηγοί του ΚΤΕΛ (αστικού και υπεραστικού) ήταν και είναι πάντα αγενής. Κανένας σεβασμός στον πολίτη. Εδώ βρέχει, είναι άδειο το λεωφορείο και απαγορεύει το ποδήλατο. Κάθε φορά που δεν αντιδράμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μπράβο στα κορίτσια που αντέδρασαν, που ήταν διαβασμένες και να μην το αφήσουν. Ας δρομολογηθεί αξιοκρατικά όμως..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook