Χανιά | Απίστευτη χλιδή το Celebrity Reflection που έδεσε στο λιμάνι της Σούδας | Photos

χανιά-απίστευτη-χλιδή-το-celebrity-reflection-που-έδεσ-290413

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, εκτός προγράμματος, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection της εταιρείας Celebrity Cruises.

celebrity 1Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 3.081 επιβάτες και 1.239 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 08:00 προερχόμενο από την Ρόδο και αναχώρησε στις 17:00 με προορισμό την Νάπολη.

celebrity 5
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και βραβεύεται συνεχώς στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας για την ποιότητα και μοναδικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, για την υψηλή τεχνολογία και για την τεχνολογία του στην προστασία του περιβάλλοντος.

celebrity 4Ανήκει στην σειρά των Solstice Class κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας (είναι το τελευταίο καθώς ναυπηγήθηκε το 2012 και το μεγαλύτερο της σειράς) που διακρίνονται εκτός των άλλων από τα ηλιακά πάνελς και το φυσικό γκαζόν στο ψηλότερο επίπεδο του κρουαζιερόπλοιου που προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική γήινη αίσθηση εν πλω.

IMG_6686

IMG_6707

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης, συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου στον οποίο επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντας τον παράλληλα για τα ολοκληρωμένα και τα υπό εξέλιξη έργα στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Σούδας.

IMG_6698

Ο Πλοίαρχος με την σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θερμή υποδοχή, καθώς και την πλήρη ικανοποίησή του για τις υποδομές, την ασφάλεια και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμένα της Σούδας.

celebrity 8Με αφορμή τον εκτός προγράμματος κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου, ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. Κώστας Μπροκαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

celebrity 9«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ναυαρχίδα της Celebrity Cruises, το πολυτελές Celebrity Reflection στο Λιμάνι της Σούδας και στον προορισμό των Χανίων έστω και εκτός προγράμματος λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου.

IMG_6707

IMG_6727

IMG_6729

celebrity 10Η επιλογή του Λιμένα της Σούδας σαν εναλλακτικού λιμένα προσέγγισης από την εταιρεία συνιστά το αποτέλεσμα της άριστης επαγγελματικής σχέσης και συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία και τον Όμιλο της Royal Caribbean International που ανήκει, μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

celebrity 11Με την επιλογή του Λιμένα της Σούδας και του προορισμού των Χανίων, η εταιρεία αφενός επιβεβαιώνει την προτίμησή της στο λιμάνι και τον προορισμό, αφετέρου όμως μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε την αποτελεσματική συνεργασία, τα έργα και τις παρεμβάσεις αναβάθμισης του Λιμένα της Σούδας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, για να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερες προσεγγίσεις.

celebrity 12Επιπλέον, έχουμε κάνει γνωστό σε όλες τις εταιρείες κρουαζιέρας ότι το Λιμάνι της Σούδας θεωρείται ένα από τα λίγα λιμάνια στην ευρύτερη περιοχή που παρέχει ασφάλεια και άριστες υπηρεσίες για έκτακτες προσεγγίσεις (λόγω καιρικών συνθηκών και γεωπολιτικών καταστάσεων) και είναι ανοικτό και διαθέσιμο 24/7».

celebrity 13

celebrity 14

celebrity 15

celebrity 16

celebrity 17

celebrity 18

celebrity 20

celebrity 21

celebrity 22

IMG_6738

IMG_6741zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook