Χανιά | Απέχουν από τις εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ οι καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά

χανιά-απέχουν-από-τις-εκλογές-για-πυσδ-762344

Απέχει από τις εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ, που θα γίνουν σήμερα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ακόμη άλυτο πρόβλημα της συγχώνευσης των πέντε τμημάτων της Γ και Δ Τάξης του σχολείου, ο σύλλογος Καθηγητών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο Σύλλογος των Καθηγητών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.00 μ.μ αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ, που θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου 2018, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ακόμη άλυτο πρόβλημα της συγχώνευσης των πέντε τμημάτων της Γ και Δ Τάξης του σχολείου.

Θεωρούμε ότι όλη η μαθητική κοινότητα, η εκπαιδευτική κοινότητα και το Υπουργείο Παιδείας έχουν σαν στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας και πρέπει να συμπορευόμαστε, για να πετύχουμε το στόχο μας. Δυστυχώς στην περίπτωση του σχολείου το Υπουργείο Παιδείας μας αγνοεί προκλητικά. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί με τους  μαθητές/τριες μας  και  όλους τους φορείς   μέχρι να επιστρέψουν οι σαράντα σχολείο μας.    Διεκδικούμε το αυτονόητο, το δικαίωμα όλων στην Παιδεία.

Το σχολείο θα μείνει ανοιχτό και οι καθηγητές θα παραμείνουν  στον χώρο εργασίας τους εκτελώντας διοικητικά καθήκοντα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Δ/ντής

Δαράκης Ιωάννης.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook