Χανιά | Απάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή για το περιστατικό με τον Ρίζο στην Παλιά Ηλεκτρική

χανιά-απάντηση-του-αστυνομικού-διευθ-555521

Παντελή άγνοια δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από την παράταξη «Ανταρσία στα Χανιά», περί αποκλεισμού του Σεραφείμ Ρίζου από το κτίριο που βρίσκονται οι μετανάστες στην Παλιά Ηλεκτρική (δείτε εδώ).

Σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τονίζεται ότι ουδέποτε δόθηκε τέτοια εντολή από τον Αστυνομικό Διευθυντή, αποδίδοντάς το σε «μια απόφαση του εκτελούντος εκεί υπηρεσία».

Το ζήτημα φαίνεται να διευθετείται με την τηλεφωνική επικοινωνία του κου Λυμπινάκη με τον κ.Ρίζο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για το περιστατικό:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Ρίζου περί αποκλεισμού του από τον χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, ουδέποτε δόθηκε τέτοια εντολή από τον Αστυνομικό Διευθυντή, ούτε γνώριζε το περιστατικό. Ήταν πιθανόν μια απόφαση του εκτελούντος εκεί υπηρεσία.

Όπως και τηλεφωνικά ειπώθηκε στον κ. Ρίζο, όποτε θέλει μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει ο Διευθυντής είναι στη διάθεσή του για επίλυση, όπως και σε όλους τους άλλους. Οι προσπάθειές μας είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη μεταφορά των μεταναστών σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook