Χανιά | Απάντηση στις καταγγελίες Ντουντουλάκη για το νερό στο Ζουνάκι

χανιά-απάντηση-στις-καταγγελίες-ντου-319556

Απάντηση για τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πλατανιά μετά από πρόσφατη επίσκεψη στον οικισμό Λίμνη στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά, (ΕΔΩ) απέστειλε ο πρόεδρος του τοπικού, Ιωάννης Μανωλεδάκης:

«όσον αφορά τις καταγγελίες του κ.Ντουντουλάκη δεν έχουν καμία λογική βάση,αφενός μεν διακατέχονται από μικρότητα-μικροπρέπεια και αναξιοπιστία και αφετέρου έχουν σκοπό να υπονομεύσουν,να σπιλώσουν όχι μόνο το πρόσωπό μου αλλά και τη γενικότερη εικόνα του Δήμου.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ

1)Το αρδευτικό δίκτυο κατά καιρούς παρουσιάζει διάφορα προβλήματα(βλάβες δικτύου),τα οποία μόλις επισημανθούν ενημερώνονται οι αρμόδιοι και αποκαθιστούν άμεσα την ζημιά.

2)Τα μηχανήματα του Δήμου οσάκις έχουν ζητηθεί,η Δημοτική αρχή ανταποκρίνεται άμεσα και τα οποία αποκαθιστούν στο σύνολό της όλη την αγροτική-κοινοτική οδοποιϊα και όχι μόνο αλλά ενημερώνονται όλοι οι κάτοικοι της κοινότητος δια την θεραπείαν οποιασδήποτα ζημιάς που τυχόν ήθελε διαφύγει της προσοχής μου.

Συγκεκριμένα,έχουν διατεθεί τα παρακάτω μηχανήματα:

α)Ένας φορτωτής, β)Μηχάνημα(μπουλντόζα), γ)γκρέϊντερ

Στις θεομηνίες συνδράμουν μηχανήματα εργολάβων έτη 2015 & 2017.

3)Οι δημότες,οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους συνεχώς παρεμποδίζουν το έργο της Δημοτικής αρχής,οι οποίοι ήταν στον αριθμό 6,οι οποίοι εκ των δύο ήταν εκτός δημότες.

Για ποιους δημότες αναφέρεσθε;

Ο πρώτος εμπόδισε την διέλευση μηχανήματος για μη κοπή κλαδιού από την ελιά,ο δεύτερος είχε βάλει ρίζες ελιών στο χαντάκι που απομακρύνθηκαν με εισαγγελική παραγγελία και ο τρίτος έβαλε αλυσίδα και έκλεισε τον αγροτικό κοινοτικό δρόμο,του οποίου έχει γίνει μήνυση παντός υπευθύνου.

Ο τέταρτος ισχυρίζεται ότι του προξενήθηκε ζημιά στον αμπελώνα ενώ αμπελώνας δεν υπάρχει ενώ το μηχάνημα καθάρισε το χαντάκι για όμβρια νερά για να προστατευθεί η γειτονιά του.

Αναφέρεσθε ότι μιλήσατε με τους κατοίκους του χωριού,για ποιους κατοίκους αναφέρεσθε;Οι αποφάσεις δεν βγαίνουν από το καφενείο του υποψήφιου τοπικού σας.

Τα έργα που έχουν λάβει χώρα στον οικισμό της Λίμνης αποτελούν ένα στολίδι:

α)Δημιουργία πλατείας-μέσω ΕΣΠΑ-κόσμημα για το χωριό το 2015, β) έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικές πινακίδες, γ)στο αγροτικό ιατρείο έχουν πρόσβαση στο internet για συνταγογράφηση φαρμάκων ,δ)έχει αποκατασταθεί ο δημοτικός φωτισμός, δ)έχει λάβει χώρα η συντήρηση του κοινοτικού γραφείου καθώς και της πλατείας και του μνημείου.

Όταν επισκέπτεται την κοινότητα Ζουνακίου ο κος Ντουντουλάκης να ακροασθεί τα προβλήματα ως θεσμικός παράγοντας,οφείλει να ενημερώνει και να ενημερώνεται από τον τοπικό πρόεδρο και να μην υιοθετεί άκριτες δημόσιες καταγγελίες εν απουσία μου.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ζουνακίου

Μανωλεδάκης Ιωάννης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook