Χανιά | Απάντηση Μαλανδράκη για τον παιδικό σταθμό στο Κολυμβάρι

χανιά-απάντηση-μαλανδράκη-για-τον-παι-8429

malandrakis giannisΑπάντηση σε επιστολή ( δείτε εδώ ) του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μανόλη Ντουντουλάκη, και συμβούλων του, αναφορικά με τον παιδικό σταθμό στο Κολυμβάρι δίνει με σχετική του ανακοίνωση ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:

«Σχετικά με την  επιστολή που δημοσιεύσατε στην  ιστοσελίδα σας σχετικά με τον Παιδικό Σταθμό Κολυμβαρίου και  την υπογράφουν  ο κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκης  και οι σύμβουλοι του, έχω να σας παραθέσω  τα παρακάτω:

Αν ο κ.Ντουντουλάκης  και οι σύμβουλοι του,  παρακολουθούσαν  πιο επισταμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Πλατανιά και από την ιστοσελίδα σας στην οποία  έχει αποσταλεί μαζί με τα άλλα ΜΜΕ, θα γνώριζαν ότι τα εγκαίνια του  Παιδικού Σταθμού στον  νέο κτίριο, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμισιανών, θα γίνουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ.

Τους περιμένουμε!

Επίσης, είναι  όντως ένα μικρό επίτευγμα  που μέσα σε ένα μόλις μήνα, όπως παραδέχεται και  στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πλατανιά κ. Αντώνιος Καπνισάκης και οι συνεργάτες του, με την συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά,  πέτυχαν τη μετεγκατάσταση του παιδικού σταθμού σε κτίριο του Δήμου, απαλλάσσοντας την ΚΕΔΗΠ   από την καταβολή μισθώματος.

Με την αύξηση της δυναμικότητας του παιδικού σταθμού ικανοποιήθηκαν στο σύνολο τους οι αιτήσεις που είχαν  υποβληθεί, χωρίς να υπάρχει καμία εξαίρεση.

Τέλος δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε την υπονόμευση του έργου που γίνεται από την Δημοτική Αρχή  για το σύνολο των δημοτών από όπου και αν προέρχεται και όποιες σκοπιμότητες και αν εξυπηρετεί. Άλλωστε η εντολή είναι  πρόσφατη και σαφής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook