Χανιά | Απάντηση Μαλανδράκη για την διαχείριση βοσκότοπων

χανιά-απάντηση-μαλανδράκη-για-την-δια-244511

«Απάντηση σε δημοσίευμα  του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανώλη Ντουντουλάκη, σχετικά με το θέμα των βοσκοτόπων, ( δείτε εδώ )δίνει με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

Η απάντηση:

Μετά από δημοσίευμα  στις 18/1/2016  του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκη για  τη διάθεση βοσκοτόπων του Δήμου Πλατανιά, σε σχέση με τα αναγραφόμενα  του, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Υπήρξε ομόφωνη απόφαση η  υπ αριθμ.230/2015, για την έγκριση  διάθεσης  βοσκοτόπων του Δήμου Πλατανιά

Ουδέποτε πάρθηκε απόφαση από το Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά για εκχώρηση της διαχείρισης των βοσκοτόπων στην Περιφέρεια. Το αντίθετο μάλιστα είχαμε εκφράσει την κάθετη αντίθεση μας  στο Ν.4351/ Δεκέμβριος 2015 που προβλέπει την διαχείριση των δημοτικών βοσκοτόπων από την Περιφέρεια, και προ της ψήφισης του το είχαμε αναδείξει και σε επίπεδο ΚΕΔΕ αλλά και μετά τη ψήφιση συνεχίζουμε να είμαστε κάθετα αντίθετη στην εν λόγω διάταξη.

Άρα είναι  τουλάχιστον παραπλανητικό , αν όχι ψευδές , να αναφέρεται ότι  συμφώνησε ο Δήμος Πλατανιά σε τέτοια διάταξη όταν είναι γνωστό ότι το είχαμε αναδείξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή, όταν μετά από  προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη σε συνεργασία και με άλλους Δημάρχους της χώρας,  ως κορυφαίο γεγονός στην αντίδραση μας  στο προς ψήφιση τότε νομοσχέδιο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook