Χανιά | Απάντηση Κοπάση για το πρόστιμο του Κ.Ο.Κ

χανιά-απάντηση-κοπάση-για-το-πρόστιμο-76265

oadyk oakΔιευκρινιστική απάντηση σχετικά με το δημοσίευμα του zarpa.gr, δες ΕΔΩ, για την πληρωμή προστίμου του Κ.Ο.Κ του διευθυντή του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Κοπάση, απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού.

Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής

«κ. Διευθυντά,

σχετικά με πρόσφατη ανάρτησή σας στο ZARPA.GR, σας ενημερώνω ότι το  περιστατικό στο οποίο αναφέρεστε, αφορά πρόστιμο ποσού 20,00 € που επέβαλε το  Λιμενικό Ταμείο Χανίων σε αυτοκίνητο του Ο.Α.Κ. Α.Ε, για ελεγχόμενη στάθμευση κατά τη  διάρκεια υπηρεσιακής μετακίνησης. Η σχετική ανάληψη δέσμευσης όπως αναρτήθηκε στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Οργανισμού υπογράφεται από εμένα προσωπικά ως νόμιμου εκπρόσωπου του Οργανισμού. Τα περιστατικά παραβίασης του ΚΟΚ από υπηρεσιακά αυτοκίνητα  αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, πρόστιμα παραβίασης του ΚΟΚ που αφορούν σε οχήματα του Οργανισμού για υπηρεσιακές μετακινήσεις, καλύπτονται αρχικά και εφ’ όσον πρόκειται για πρώτη παράβαση του οδηγού από τον Οργανισμό, ενώ ο οδηγός ελέγχεται πειθαρχικά με ποινές που φτάνουν ως την παρακράτηση της μισθοδοσίας για 4 μήνες σε περίπτωση υποτροπής.

Ελάχιστες παραβάσεις του ΚΟΚ κατά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις έχουν συμβεί, ενώ δεν έχει παρατηρηθεί περίπτωση επανάληψης παραβίασης του ΚΟΚ από τον ίδιο εργαζόμενο. Είναι προφανές ότι τα ανωτέρω αφορούν υπηρεσιακές μετακινήσεις και μόνο, και ουδέποτε έχει πληρωθεί από τον Ο.Α.Κ. Α.Ε. πρόστιμο για προσωπική μετακίνηση οποιουδήποτε. Θα παρακαλούσα για την αποκατάσταση, να αναφερθεί την ιστοσελίδα σας και κατ΄ αναλογία χώρου και χρόνου το παρόν και να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παράβαση δεν αφορά σε μένα προσωπικά αλλά στον Οργανισμό.

Στην διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook