Χανιά | Σκληρή απάντηση Βάμβουκα σε Καλλιτεράκη και Κουρούση

χανιά-σκληρή-απάντηση-βάμβουκα-σε-καλ-95481

vamvoukas-e1354638115620Απάντηση στην ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα οι κ.κ. Κουρούσης και Καλιτεράκης, έδωσε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Ενεργών Πολιτών Τάσος Βάμβουκας.

Στην απάντηση του ο κ. Βάμβουκας κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «ανακρίβειες,  τις εσφαλμένες  εκτιμήσεις και  ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό του».

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του Τάσου Βάμβουκα έχει ως εξής:

«Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ  δημόσια απέναντι στους ανυπόστατους ισχυρισμούς των  κ.κ. Χ. Κουρούση και Γ.  Καλλιτεράκη, με τους οποίους  μας συνδέουν ισχυροί φιλικοί και πολιτικοί δεσμοί.

Δεν αξίζει  να αντικρούσω τις ανακρίβειες,  τις εσφαλμένες  εκτιμήσεις και τους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου,  έτσι όπως αναφέρονται  σε κείμενο που συνυπογράφουν και που για μένα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.  Θα αρκεστώ μόνο σε αυτά που ανέφερα σε προσωπική συνομιλία μου με τον  κ. Κουρούση,  όπως επέβαλλε η μέχρι σήμερα σχέση μας και θα  περιοριστώ μόνο σε μία επισήμανση.

Η  στάση τους αυτή κάθε άλλο παρά  εξυπηρετεί την κάθοδο ενός ενιαίου  ψηφοδελτίου,  δυνάμεων με κοινές πολιτικές αναφορές και ακυρώνει τις προσπάθειες που και  οι ίδιοι έκαναν μέχρι σήμερα. Αντίθετα, όπως διαφαίνεται από το κείμενο,  καταλήγουν να εξυπηρετούν στείρες   κομματικές σκοπιμότητες, οι οποίες μάλιστα αντίκειται στην κουλτούρα της αριστεράς και τις προσωπικές διαδρομές τους.

Ειλικρινά  λυπάμαι για αυτή την  εξέλιξη  και ευελπιστώ ότι ο χρόνος και τα γεγονότα,   θα οδηγήσουν σε αναθεώρηση της στάσης τους.

Τάσος Βάμβουκας»

One thought on “Χανιά | Σκληρή απάντηση Βάμβουκα σε Καλλιτεράκη και Κουρούση

  1. ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook