Χανιά | Αν σου αρέσει το πλέξιμο έλα και εσύ στο «Πλέξε Γέλασε»

χανιά-αν-σου-αρέσει-το-πλέξιμο-έλα-και-382285

Το My Fabric Of Life παίρνει τις βελόνες του και όλη του την αγάπη για το πλέξιμο, τα νήματα, και τα χρώματα και γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα πλεξίματος σε δημόσιο χώρο το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 11 το πρωί, στον υπέροχο κήπο του Οινοποιείου Ντουράκη, στον Αλίκαμπο στα Χανιά.

Γιορτάζει το πλέξιμο, την αγάπη γι’ αυτό το χόμπι που είναι τόσο όμορφο και ταυτόχρονα τόσο εθιστικό!

Σε περιμένουμε με τις βελόνες ή το βελονάκι σου να γνωριστούμε και να πλέξουμε μαζί με άλλους λάτρεις του πλεξίματος και της δημιουργίας!  Αν ήδη γνωρίζεις πλέξιμο, φέρε τις βελόνες ή το βελονάκι σου, τα νήματά σου και ό,τι δουλεύεις αυτόν τον καιρό και έλα κοντά μας να μοιραστούμε τις γνώσεις και τα «μικρά και μεγάλα μυστικά» που κρύβει ένα πλεκτό!

Αλλά και αν δεν πλέκεις, και απλά έχεις περιέργεια να μάθεις, θα είναι μεγάλη χαρά το My Fabric of Life να σου δείξει τα βασικά και να σε ξεναγήσει λίγο στον υπέροχο κόσμο του πλεξίματος, στο πλέξε γέλασε! Τι να φέρεις μαζί σου; Το χαμόγελό σου, βελόνες, βελονάκι, τα νήματα που αγαπάς και πολύ όρεξη για δημιουργία!

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Official KIP website: http://www.wwkipday.com/fabric-life-knits-dourakis-winery/

Λίγα λόγια για την ημέρα. Η Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος σε δημόσιου χώρο ξεκίνησε το 2005 από την Danielle Landes με σκοπό να φέρει κοντά όλους όσους πλέκουν – να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να απολαύσουν απλά το πλέξιμο!

Έτσι μια φορά το χρόνο, διοργανώνονται ομάδες πλεξίματος σε όλο τον κόσμο και οι λάτρεις του πλεξίματος βγαίνουν έξω και πλέκουν παρέα!

Από το 2005 με 25 τοπικές ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, η Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος σε Δημόσιους Χώρους έχει καθιερωθεί σε πολλές πόλεις και χώρες, ως ετήσια εκδήλωση. Μόνο το 2009, πραγματοποιήθηκαν 751 εκδηλώσεις σχεδόν σε όλες τις ηπείρους.

zarpanews.ggr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook