Χανιά | Αντιγόνη Λυμπεράκη: Οι πολίτες να επιλέξουν το πιο ψύχραιμο Ευρωπαϊκό Κεντρώο κόμμα

χανιά-αντιγόνη-λυμπεράκη-οι-πολίτες-ν-283352

Για μια κούραση που διακρίνει στους ψηφοφόρους εν όψει και της νέας εκλογικής αναμέτρησης έκανε λόγο μιλώντας στον SUPER FM 89. 6 η γνωστή Χανιώτισσα οικονομολόγος και υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στην Β’ Αθήνας κα Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Η κα Λυμπεράκη, είπε μεταξύ άλλων πως αντί να κάνουμε κάποια πράγματα για να μείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης κάνουμε εκλογές και δημοψηφίσματα.

Σχετικά με την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι μετά τις εκλογές η κα Λυμπεράκη τόνισε πως για το κόμμα της οι συνεργασίες δεν είναι καταδίκη σημειώνοντας πως η χώρα αυτή την περίοδο είναι απαραίτητες οι κυβερνήσεις συνεργασίας.

Η κα Λυμπεράκη είπε πως μετά και την υπογραφή της συμφωνίας, η χώρα έχει τρία χρόνια για να βρεθεί σε ένα καλύτερο σημείο.

Τέλος η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι κάλεσε τους πολίτες να μην επιλέξουν ένα μικρό κόμμα ως το λιγότερο απεχθές στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση το οποίο αργότερα δεν θα μπορέσει να επηρεάσει μια κατάσταση, αλλά να επιλέξουν το κόμμα εκείνο που τους λέει το σωστό αφού όσο πιο δυνατή είναι η φωνή του πιο ψύχραιμου κεντρώου ευρωπαϊκού κόμματος του Ποταμιού τόσο πιο ομαλή και στέρεη θα είναι η πορεία μας μετά τις εκλογές.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Δημήτρη Παππά:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αντιγόνη Λυμπεράκη: Οι πολίτες να επιλέξουν το πιο ψύχραιμο Ευρωπαϊκό Κεντρώο κόμμα

  1. Οι φτωχοί κ.Λυμπεράκη τι θα ψηφίσουν? Σωστά ή λάθος? Έμαθαν να ψηφίζουν? Αυτοί που τρώνε από τα σκουπίδια μιας και πρέπει να είναι χαρούμενοι που μείναμε Ευρωπαίοι και έχουν ακόμα σκουπίδια? Πραγματικά πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που σιχαίνομαι και ντρέπομαι που λέει ότι είναι Χανιώτισσα. Από τους λίγους «ανθρώπους» που τους αξίζει η άρση της ιδιότητας του ανθρώπου. Μπορώ να πω και κάτι πιο σκληρό αλλά ακόμα και για αυτήν (και τονισμένο το αυτήν) δεν μπορώ να το ευχηθώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook