Χανιά | Ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ για την Κυριακάτικη αργία

χανιά-ανακοίνωση-της-πασεβε-για-την-κυ-97571

paseveΑνακοίνωση με αφορμή το ενδεχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή των Βαίων εξέδωσε η γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ στα Χανιά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Την Κυριακή 13 απρίλη (Βαίων) οι συνεταίροι της ‘’συμφοράς΄΄ κυβέρνηση-μεγαλέμποροι-πολυεθνικές εφαρμόζουν για άλλη μια φορά τον νόμο που ψήφισαν για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Παρά την αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εμπόρων του Νομού Χανίων.

Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή μας οδηγεί στο πιο γρήγορα κλείσιμο των μικρών μαγαζιών στέλνοντας μας στην ανεργία μαζί με χιλιάδες άλλους εμπόρους αλλά και εργαζόμενους τα παραμύθια που λέει η κυβέρνηση και οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες ότι αν ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή θα ωφεληθούν οι μικροέμποροι και οι καταναλωτές τα βιώνουμε ήδη στο πετσί μας αφού η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και η απελευθέρωση του ωραρίου είναι απαίτηση πολλά χρόνια πριν των μεγαλεμπόρων των πολυεθνικών, κυρίαρχο ζητούμενο της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής.

Συνάδελφοι έμποροι κάθε ΔΗΜΟΥ στον Νομό Χανίων αντιστεκόμαστε και παραμένουμε κλειστά πετώντας στο ΄΄΄καλάθι των αχρήστων΄΄ τις παραινέσεις για προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων όπως ανακοίνωσε ο πρόθυμος ΄΄κολαούζος΄΄ της ΕΣΕΕ Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου.

Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία, παραμένουμε κλειστά, προτρέπουμε να μην κατέβει κανένας για ψώνια, τιμωρούμε αυτούς που καιροσκοπικά ή συνειδητά θα ανοίξουν τα καταστήματα τους,. Την Κυριακή την θέλουμε για εμάς και για τις οικογένειες μας, δεν θέλουμε να γίνουμε σκλάβοι των πολυεθνικών.

Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Χανίων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook