Χανιά | Ανακοίνωση Θεόδωρου Σταθάκη για το ΕΠΑΛ Κισσάμου

χανιά-ανακοίνωση-θεόδωρου-σταθάκη-γι-440588

Ανακοίνωση αναφορικά με τις ενέργειες του κ. Θεόδωρου Σταθάκη, σχετικά με τις ενέργειες του για την λειτουργία του ΕΠΑΛ της περιοχής εξέδωσε ο δήμος Κισσάμου.

Η ανακοίνωση:

«Προς ενημέρωση των δημοτών και για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι η λειτουργία των δύο τμημάτων στο ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου είναι δεδομένη, μετά από την έγκριση του Περιφερειακού Διευθυντή. Ο αγώνας συνεχίζεται για την λειτουργία και του τρίτου τμήματος (Πρόνοιας – Υγείας) για τους βρεφονηπιοκόμους, αλλά και για την συνολική υποστήριξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, με την κάλυψη των κενών όλων των αναγκαίων εκπαιδευτικών, καθώς και του διδακτικού υλικού που απαιτείται.

Σε αυτό τον αγώνα, κύριο ρόλο έχει ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Σταθάκης Θ., που εξουσιοδοτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αρ. 213/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, κ. Σημαντηράκη Π., ωστόσο βαρύνουσα σημασία για την τελική έκβαση των αποφάσεων κατέχουν οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Ν. Χανίων και ιδιαίτερα του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ. Σταθάκη Γ., και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη Π., οι οποίοι έχουν ενημερωθεί εκτενώς επί του θέματος.

Ο Δήμος Κισσάμου οφείλει να ευχαριστήσει τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των σχολείων του Δήμου μας (1ο και 2ο Γυμνάσιο Κισσάμου, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Κισσάμου), καθώς και το σύνολο των μαθητών, οι οποίοι με την σειρά τους στηρίζουν συλλογικά και με ισχυρή θέληση τις προσπάθειες του Δήμου, προκειμένου να επιτευχθεί ένα δίκαιο και αποτελεσματικό πολιτικό αποτέλεσμα προς όφελος όλων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook