Χανιά | Ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό προέδρου Τοπικής Κοινότητας | Τι λένε για την στάση της Αστυνομίας

χανιά-ανακοίνωση-για-τον-ξυλοδαρμό-πρ-120310

Με σαφείς αιχμές κατά των αστυνομικών αρχών, παρενέβη ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης αλλά και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στο βίαιο επεισόδιο που αποκάλυψε το zarpanews.gr, (δείτε εδώ) και είχε να κάνει με την χειροδικία – ξυλοδαρμό, σε βάρος πρόεδρου τοπικής κοινότητας του δήμου.

Σε ανακοίνωση του δημάρχου Κισσάμου και των επικεφαλής των παρατάξεων, μετά την αποκάλυψη του επεισοδίου, επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως «δεν είναι δυνατόν, αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, να προπηλακίζονται, επειδή εκτελούν  τα καθήκοντά τους και η Πολιτεία να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν, για την προστασία τους».

Η ανακοίνωση:

«Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Κισσάμου καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε, χθες, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας του Δήμου μας.

Πράξεις βίας, κάθε είδους και μορφής, προσβάλλουν την κοινωνία μας στο σύνολο της. Δεν είναι δυνατόν, αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, να προπηλακίζονται, επειδή εκτελούν  τα καθήκοντά τους και η Πολιτεία να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν, για την προστασία τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook