Χανιά | Ανακοίνωση για την στέγαση υπηρεσιών του Λιμεναρχείου

χανιά-ανακοίνωση-για-την-στέγαση-υπηρ-256178

Ανακοίνωση σχετικά με την στέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο πρώτο όροφο του Τελωνείου, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των προηγούμενων παρεμβάσεων μας σχετικά με την στέγαση μέρος των Υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο πρώτο όροφο του Τελωνείου, σας ενημερώνουμε ότι μετά την κάθετη αντίρρηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας (πρώην στέλεχος του Τελωνείου)να αποδεχτεί την πρόταση μας και την απόσυρση της θετικής απόφασης από την Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Βαλαβάνη Νάντια η οποία δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί εκ νέου επί του ζητήματος το συντομότερο δυνατό, καλούμε  τους Συναδέλφους μας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση προκειμένου συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που τυχόν πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με την ΠΟΕΠΛΣ αλλά και με την ΠΕΑΛΣ, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αξιοπρεπή συνθήκες εργασίας για τους Συναδέλφους και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του Νομού μας και όχι μόνο.

Τέλος εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας στην Πολιτεία η οποία μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκύρια που βιώνει η Χώρα μας προσανατολίζεται στη στέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Λ. Χανίων σε οίκημα με μηνιαίο μίσθωμα περίπου 3.500 χιλιάδων ευρώ ή καταβολής ποσού πέρα των 200.000 χιλιάδων ευρώ για τη διαμόρφωση άλλου χώρου.

Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά για τις εξελίξεις επί του ζητήματος.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook