Χανιά | Αναβλήθηκε για τις 5 Απρίλη η δίκη του 56χρονου Βρετανού

χανιά-αναβλήθηκε-για-τις-5-απρίλη-η-δίκ-334816

Αναβλήθηκε για τις 5 Απριλίου η δίκη του 56χρονου Βρετανού που κατηγορείται ότι κακοποιούσε υιοθετημένα του παιδιά. Την ίδια στιγμή, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο δικηγόρος του Βρετανού, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στη φυλακή Τριπόλεως ενώ η 57χρονη σύζυγος του αναζητείται αφού διαφεύγει της σύλληψης.

Το ζευγάρι των Βρετανών πριν από λίγο καιρό είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν έγιναν γνωστές – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – οι προθέσεις τους και οι πράξεις τους σε βάρος των παιδιών.

Τα όσα αναφέρονται στο πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο ξεπερνούν ακόμη και την πιο αρρωστημένη φαντασία.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν λίγα χρονια μετά την εγκατάσταση τους στην Κρήτη, το 2007. Η δράση τους είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται τον Γενάρη του 2015 μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο 56χρονος.

Οι γείτονες μη μπορώντας να νιώθουν άλλο πως τα παιδιά του ζευγαριού ήταν έρμαια των γονιών τους κάλεσα τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης και να έρθουν όλα στο φως της δημοσιότητας.

Ο 56χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι βίαζε συστηματικά τις δύο θετές του κόρες. Οι δύο γονείς κατηγορούνται ότι κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά, τα χτυπούσαν αλύπητα και τα απειλούσαν, υποβάλλοντας τα ακόμη και σε βασανιστήρια (ψυχολογικη και σωματική βία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook