Χανιά | Αναβαθμίστηκε το Ταχυδρομείο Βουκολιών ! | Θα γίνονται ηλεκτρονικές συναλλαγές | Photos

χανιά-αναβαθμίστηκε-το-ταχυδρομείο-β-666931

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Βουκολιών και του Ταυρωνίτη, καθώς αναβαθμίστηκε το Ταχυδρομείο Βουκολιών.

Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο θα φέρει ανακούφιση στους κατοίκους των περιοχών του Πλατανιά, αφού θα μπορούν πλέον να κάνουν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές σε αυτό το κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται η μετάβασή τους στο κέντρο των Χανίων.

Αφού αποφεύχθηκε ο κίνδυνος του λουκέτου, τώρα το Ταχυδρομείο Βουκολιών όχι μόνο αναβαθμίστηκε σχετικά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά προσλαμβάνει και υπάλληλο προκειμένου να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο έργο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, o Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης επισημαίνει:

» Το κατάστημα μέχρι τώρα δεν λειτουργούσε με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να κάνει πληρωμές σε άμεσο χρόνο. Δηλαδή συναλλαγές όπως είναι τα εργόσημα για παράδειγμα, ή οι μεταβιβάσεις μέσω λογαριασμών και σε τράπεζες δεν μπορούσαν να γίνουν διότι έπρεπε να γίνουν πρώτα χειρόγραφα και μετά να μεταφερθούν και να γίνουν ηλεκτρονικές από άλλο κατάστημα. Οι άνθρωποι έφευγαν, δεν έκαναν συναλλαγές, έπρεπε να πάνε σε κατάστημα το οποίο θα μπορούσε να κάνει την ηλεκτρονική συναλλαγή.»

Την Παρασκευή αναμένεται να εγκατασταθεί το σύστημα ενώ θα μεταβεί και ένας ακόμη υπάλληλος προκειμένου να εκπαιδεύσει τον παρόντα υπάλληλο.

Όπως τόνισε ο κ. Μαλανδράκης, στο κατάστημα θα αποκτήσει και δεύτερο μόνιμο υπάλληλο, προκειμένου να εκτελεί όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει και το κεντρικό κατάστημα των Χανίων.

Στο κατάστημα θα γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, όπως πληρωμές λογαριασμών κάθε μορφής, μεταφορές ποσών αλλά και όλες οι συναλλαγές που γίνονται σε ένα ταχυδρομείο.

Στο κατάστημα θα προσφέρει και υπηρεσίες ενέργειας, από την ΕΛΤΑ Ενεργειακή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook