Χανιά | Ανάστατοι οι καταστηματάρχες | Έργα του δήμου σε Μιχελιδάκη και Αρχοντάκη

χανιά-ανάστατοι-οι-καταστηματάρχες-έ-69141

erga 1Προ δυσάρεστης εκπλήξεως βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι καταστηματάρχες των οδών Μιχελιδάκη και Αρχοντάκη.

erga 2Οι δυο δρόμοι στο κέντρο των Χανίων είχαν μετατραπεί σε εργοτάξια καθώς, συνεργεία του δήμου Χανίων είχαν ξεκινήσει διαφορές εργασίες, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

erga 3
Αποτέλεσμα της κατάστασης είναι οι συγκεκριμένοι δρόμοι προφανώς να μην είναι προσπελάσιμοι όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και για τους πεζούς.

erga 4Οι καταστηματάρχες των περιοχών μιλώντας στο zarpa.gr, εξέφρασαν τα παράπονα τους καθώς όπως έλεγαν οι περισσότεροι ο δήμος δεν είχε προβεί σε καμία ενημέρωση για τις συγκεκριμένες εργασίες αλλά και για το ότι θα έπρεπε να διακοπεί η κυκλοφορία.

erga 5Μάλιστα εξέφρασαν και την αγανάκτηση τους για το ότι ο δήμος προγραμμάτισε την έναρξη των εργασιών την καλοκαιρινή περίοδο, που αν μη τι άλλο είναι η περίοδος που η πόλη έχει αυξημένη επισκεψιμότητα εξαιτίας των τουριστών.

Επίσης με δήλωση του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Τάκης Ζερβουδάκης τονίζει πως είναι «απαράδεκτο να γίνονται έργα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι έμποροι της περιοχής, καθώς υπάρχουν τα ΜΜΕ , αλλά και ο εμπορικός σύλλογος που θα μπορούσε να ενημερωθεί από το δήμο, και με τη σειρά του να ενημερώσει τους συναδέλφους. Επίσης θεωρούμε πως ειδικά τώρα που διανύουμε τουριστική περίοδο πρέπει τέτοιου είδους έργα να γίνονται μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook