Χανιά | «Αλλαξοβασιλίκια» στην ΔΕΥΑΧ, δείτε ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος

χανιά-αλλαξοβασιλίκια-στην-δευαχ-δ-591853

Στην αντικατάσταση του προέδρου της ΔΕΥΑΧ, Αντώνη Σχετάκη προχωρά ο Δήμαρχος Χανίων με εισήγηση που θα φέρει προς ψήφιση την Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr στην θέση του προέδρου τοποθετείται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Μιχάλης Τζινευράκης. Η αλλαγή αυτή μάλιστα, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη από τον περασμένο Απρίλιο, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών.

Ωστόσο ο λόγος που δεν έγινε μέχρι τώρα είναι γιατί θεωρήθηκε δίκαιο να γίνουν επί Σχετάκη τα εγκαίνια της επέκτασης του βιολογικού, έργο στου οποίου την ολοκλήρωση συνέβαλε καθοριστικά. Μαθαίνουμε δε, πως οι σχέσεις Σχετάκη – Βάμβουκα παραμένουν άριστες παρόλο που ο πρώτος δεν θα παραμείνει στο ΔΣ της ΔΕΥΑΧ μετά από δική του επιθυμία.

Ακόμη, μαθαίνουμε από έγκυρες πήγες πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο Δήμαρχος θα προχωρήσει στον ορισμό αντιδημάρχου αθλητισμού ενώ παράλληλα θα βάλει «τέλος» στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με συγκεκριμένο σύμβουλο της δημοτικής του ομάδας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook