Χανιά | Ακόμα δύο συλλήψεις για την κλοπή στο Γηροκομείο

χανιά-ακόμα-δύο-συλλήψεις-για-την-κλοπ-73210

Πολύ κοντά στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής του χρηματοκιβωτίου από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, βρίσκεται η Αστυνομία.

astynomiaΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpa.gr, έχουν συλληφθεί και αυτήν την ώρα ανακρίνονται άλλα δύο άτομα που φαίνεται με τα έως τώρα δεδομένα, να είχαν συμμετοχή στην κλοπή της νύχτας της 7ης Ιουλίου. Είχε κλαπεί το χρηματοκιβώτιο του Δημοτικού Γηροκομείου, με τα κοσμήματα των ηλικιωμένων, χρήματα αλλά και τα οστά του Οσίου Παταπίου, τα οποία όμως επεστράφησαν αργότερα.

Το χρονικό

Εν πολλοίς, η υπόθεση είχε «λυθεί» με τη σύλληψη των πρώτων δύο ατόμων, δύο μόλις ημέρες μετά το συμβάν. Από τότε οι αστυνομικές αρχές των Χανίων γνώριζαν τον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν στην κλοπή αλλά και πολλές λεπτομέρειες που οδήγησαν στη σημερινή επιτυχία.

Το μεσημέρι, ο ένας από τους δύο πρώτους συλληφθέντες οδηγήθηκε στον ανακριτή. Στην ευρύτερη περιοχή των Δικαστηρίων, απ’ ότι φαίνεται, παραμόνευαν οι δύο συνεργοί του για να «μάθουν από πρώτο χέρι» πώς θα εξελισσόταν η ανάκριση.

Όμως έγιναν άμεσα αντιληπτοί από την Αστυνομία και συνελήφθησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook