Χανιά | Αγροτική απόβαση στην Αθήνα την Τετάρτη

χανιά-αγροτική-απόβαση-στην-αθήνα-την-127067

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο μπλόκο των μεγάλων Χωραφιών των Χανιών απευθύνει Παγκρήτιο προσκλητήριο στους φτωχούς και μεσαίους αγρότες της Κρήτης, του καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στην παναγροτική  Πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στην Αθήνα. Η κινητοποίηση οργανώνετε απ’ όλα τα μπλόκα που επί 15 ημέρες έχουν στηθεί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και το αντίστοιχο συντονιστικό τους όργανο που επίσης συγκροτήθηκε και συντονίζει τον αγώνα μας όλα αυτό το διάστημα. Η κινητοποίηση της Αθήνας αποτελεί μια πραγματική κορύφωση του 15νθήμερου αγώνα μας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες αγροτοκτηνοτρόφοι

Το μπλόκο των Χανιών που επί 13 ημέρες στήθηκε στα μεγάλα Χωράφια σε συντονισμό και δρώντας από κοινού με τους συναδέλφους φτωχομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους όλης της Ελλάδας, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, μέσα από κοινά διαμορφωμένο πλαίσιο που απαντά στα προβλήματα μας συνέβαλλε στην πραγματική ενότητα και κοινή δράση των υπαρκτών αγωνιστικών δυνάμεων της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Σήμερα που  άλλοι  στην Κρήτη συνεχίζουν να διαχωρίζουν τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους με βάση το τι κόμμα ψήφισαν, κόβουν και ράβουν το περιεχόμενο της ενότητας κατά πόσο τους συμφέρει . Εμείς σας καλούμε να χτίσουμε την πραγματική ενότητα της μικρομεσαίας αγροτιάς στην περιοχής μας και σε ολόκληρή την Ελλάδα.

Να ενώσουμε τη δική μας αγωνιστική φωνή με αυτή των συναδέλφων μας όλης της χώρας, με την μαζική μας συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας .

Καλούμε τους υπαρκτούς και δραστήριους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης να οργανώσουν την δική τους συγκροτημένη αποστολή .

Στα Χανιά το ραντεβού μας είναι 19:30 στο λιμάνι της Σούδας.

Εκ μέρους της επιτροπής του μπλόκου των μεγάλων Χωραφιών των Χανιών

ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων

Τσουρουνάκης Σοφοκλής

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλέφωνο 6942266104

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook